Η Ιαπωνία ξεκινά την εκστρατεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι με νίκη 42-12 επί της Χιλής

Η Ιαπωνία ξεκίνησε την εκστρατεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι με νίκη 42-12 επί της πρωτοεμφανιζόμενης Χιλής μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο της Τουλούζης την Κυριακή.

Παίζοντας σε καυτή ηλιοφάνεια, οι Brave Blossoms αψήφησαν την απώλεια του αρχηγού Kazuki Himeno με τραυματισμό στη γάμπα για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Ο Amato Fakatava σκοράρει μια προσπάθεια για την Ιαπωνία εναντίον της Χιλής κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στην Τουλούζη της Γαλλίας στις 10 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Οι Ιάπωνες δεν τα βρήκαν εύκολα απέναντι σε μια δυνατή και ανθεκτική ομάδα της Χιλής, η οποία προηγήθηκε νωρίς, προτού η απειθαρχία τους βλάψει με δύο κίτρινες κάρτες.

Ο άνθρωπος του αγώνα Amato Fakatava ηγήθηκε της Ιαπωνίας, σημειώνοντας δύο προσπάθειες και κάνοντας 17 μαρκαρίσματα από 18 προσπάθειες.

Ο Michael Leitch σκοράρει μια προσπάθεια για την Ιαπωνία εναντίον της Χιλής κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι στην Τουλούζη της Γαλλίας στις 10 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο κλειδαράς μπήκε στον πίνακα των σκόρερ μαζί με τους Jone Naikabula, Michael Leitch, Ryoto Nakamura και Warner Dearns, καθώς οι Brave Blossoms κέρδισαν τελικά το δεύτερο ημίχρονο, προηγούμενοι με 21-7 στην ανάπαυλα.

Ο Rikiya Matsuda έβαλε τέλος στα πρόσφατα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το κτύπημα, προσθέτοντας έξι μετατροπές σε ισάριθμες προσπάθειες, ενώ οι δύο προσπάθειες της Los Condores στην αρχή κάθε ημιχρόνου σημειώθηκαν από τους Rodrigo Fernandez και Alfonso Escobar.

Ο Ιάπωνας Rikiya Matsuda κλωτσάει μια μετατροπή εναντίον της Χιλής κατά τη διάρκεια του αγώνα για τον όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι στην Τουλούζη της Γαλλίας στις 10 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)