Η Ρωσίδα αποκλείστηκε στο Τσάρλεστον στον μεγαλύτερο γυναικείο αγώνα της χρονιάς

WeLoveSports.gr

Ο αστέρας του τένις Arantxa Rus αποκλείστηκε χθες το βράδυ στον πρώτο γύρο του τουρνουά WTA στο Τσάρλεστον. Η Ολλανδή νούμερο 54 στην παγκόσμια κατάταξη έχασε σε τρία σετ από την Αμερικανίδα Katie Volynets, νούμερο 110 στον κόσμο: 2-6, 7-6 (6), 6-7 (6).

Το πρώτο σετ τελείωσε σχετικά γρήγορα, αλλά στα επόμενα σετ χρειάστηκε δύο φορές τάι μπρέικ για να κριθεί. Τελικά, ο Volynets πέτυχε το αποφασιστικό ματς μόνο μετά από τρεις ώρες και 43 λεπτά τένις, καθιστώντας αυτόν τον μεγαλύτερο αγώνα WTA της χρονιάς.

Ο Rus θα έχει την αίσθηση ότι θα μπορούσε να είχε περισσότερα. Πήρε δύο ματς πόντους στο τελικό τάι μπρέικ με 6-4, αλλά δεν κατάφερε να τους μετατρέψει. Εμφανώς απογοητευμένη, έδωσε τα χέρια με την αντίπαλό της και τον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα και έφυγε γρήγορα για τα αποδυτήρια.

Αυτή η απογοήτευση θα έχει επίσης να κάνει με τις δύσκολες τελευταίες εβδομάδες, στις οποίες ο Rus αποκλείστηκε επίσης από νωρίς στα διάσημα τουρνουά του Indian Wells και του Miami. Ενώ τον Φεβρουάριο ήταν ακόμα κοντά στην υψηλότερη κατάταξή της ποτέ.