Η Abios προστατεύει τα επίσημα δεδομένα Esports από το GRID

Abiosένας πάροχος λύσεων esports και στοιχηματικών λύσεων που ανήκει στον Όμιλο Kambi, συνεργάστηκε μαζί του ΠΛΕΓΜΑ. Βάσει της νέας συμφωνίας, η τελευταία εταιρεία θα παρέχει στη νέα της θυγατρική στοιχεία από την ιδιοκτησία της Πλατφόρμα δεδομένων GRID.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, το GRID θα παρέχει δεδομένα για μερικούς από τους μεγαλύτερους τίτλους στοιχημάτων esports στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών όπως το Counter-Strike: Global Offensive, το VALORANT και το Dota 2.

Χάρη στη συμφωνία του με την Abios, τα επίσημα δεδομένα τυχερών παιχνιδιών του GRID θα φτάσουν σε μερικές από τις πιο σημαντικές μάρκες στο δίκτυο συνεργατών Kambi. Η παράδοση θα είναι γρήγορη και ακριβής, ενώ θα παρέχει ευαισθησία που είναι απαραίτητη για τα esports στοιχήματα.

Η Abios θα αξιοποιήσει τα νέα δεδομένα για να βελτιώσει τις προηγμένες ροές και τα γραφικά στοιχεία αποδόσεων των esports. Η Abios θα τροφοδοτήσει τα προϊόντα αποδόσεων της με αυτά τα δεδομένα, παρέχοντας στις ζωντανές αγορές υψηλότερο χρόνο λειτουργίας και υψηλότερο βαθμό αυτοματοποίησης στα μοντέλα αποδόσεων. Αυτό θα κάνει τις προσφορές της Abios πιο ωφέλιμες για τους υπάρχοντες συνεργάτες και τους νέους πελάτες της Kambi.

Έχοντας εξασφαλίσει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, η Abios θα μπορεί να αυξήσει την κάλυψή της για ορισμένες προσφορές, όπως παρολί του ίδιου παιχνιδιού, προτάσεις παικτών και αγορές flash. Επιπλέον, οι συνεργάτες του δικτύου Kambi θα έχουν πρόσβαση σε γραφικά στοιχεία και ροές σε πραγματικό χρόνο που θα τους ξεχωρίζουν πραγματικά από άλλους φορείς αθλητικών στοιχημάτων.

Το GRID μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πλούσια βιβλιοθήκη δεδομένων χάρη στις πολλαπλές συμφωνίες του με σημαντικές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών και διοργανωτές εκδηλώσεων esports. Ο πάροχος έχει υφιστάμενες συμφωνίες με juggernauts όπως Riot Games, KRAFTON, WePlay Studios και PGL, μεταξύ άλλων. Εκτός από τα δεδομένα, το GRID παρέχει επίσης εσωτερικές υπηρεσίες ακεραιότητας και ιδιόκτητες δυνατότητες μοντελοποίησης που είναι πλέον διαθέσιμες στην Abios.

Οι Abios και Kambi είναι ενθουσιασμένοι που χτίζουν στην κορυφή του χαρτοφυλακίου GRID

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Kambi, Όσκαρ Φρόμπεργκ, σχολίασε τη νέα συμφωνία με το GRID. Σημείωσε ότι οι συνεργασίες με τους επίσημους ηγέτες της βιομηχανίας δεδομένων esports είναι ζωτικής σημασίας για την Abios, καθώς της επιτρέπουν να «ξεκλειδώσει πλήρως τις δυνατότητες της αγοράς στοιχημάτων esports.

Τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο που παρέχονται από το GRID είναι ζωτικής σημασίας για τη δυνατότητα κατασκευής και προσφοράς προϊόντων αιχμής. Οι καλύτερες εμπειρίες τελικού χρήστη και τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα θα βασιστούν σε επίσημα δεδομένα και ως εκ τούτου εμείς στην Abios και την Kambi ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε το χαρτοφυλάκιο GRID.

Oskar Fröberg, ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Kambi Group

Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής πωλήσεων της GRID, Μίκαελ Βέστερλινγκ, είπε ότι η ομάδα του ανυπομονεί να εισάγει επίσημα δεδομένα στο οικοσύστημα Καμπί. Επαίνεσε την Καμπή για την αξία που προσφέρει στους συνεργάτες της.

Η μοναδική αξία που προέρχεται από την κλίμακα του δικτύου της Kambi, η οραματική προσέγγιση και οι δυνατότητες προϊόντων της Abios μάς εντυπωσίαζαν συνεχώς στο GRID και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα τους μπορούν να ευδοκιμήσουν με βάση τα δεδομένα GRID.

Mikael Westerling, επικεφαλής πωλήσεων, GRID

Πριν από ένα μήνα, η Abios εξασφάλισε μια άδεια B2B στη Σουηδία, επιτρέποντάς της να παρέχει δεδομένα esports σε τοπικές εταιρείες.