Η Amouranth αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με τη συμφέρουσα συμφωνία με την Kick

Ο διάσημος Αμερικανός διάσημος του διαδικτύου, streamer και δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες, Kaitlyn “Amouranth” Siragusa, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Kick νωρίτερα φέτος. Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας ήρθε μετά από έναν άλλο διάσημο streamer, xQc, ανακοίνωσε τα σχέδιά του να μεταβεί στην Kick, υπογράφοντας συμφωνία αξίας ενός τεράστιου ποσού 100 εκατομμύρια δολάρια.

Αναμφίβολα, η αλλαγή της Amouranth σε Kick αντιμετώπισε ένα χτύπημα για το Twitch, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι κατέταξε ως το πιο δημοφιλής γυναίκα streamer στην πλατφόρμα για το 2022. Τον Ιούνιο, η Siragusa κυκλοφόρησε ένα βίντεο μέσω του X, της πλατφόρμας που ήταν γνωστή ως Twitter, με τίτλο “It’s time”, όπου απεικονίζεται να επανεξετάζει τα νέα σχετικά με τη συνεργασία της xQc με την Kick. Στη συνέχεια μίλησε με τον ίδιο ατζέντη που συμμετείχε στη διαπραγμάτευση για τη συμφωνία των 100 εκατομμυρίων δολαρίων της xQc. Στο τέλος, η Amouranth επιβεβαιώνει ότι εντάχθηκε επίσης στην πλατφόρμα.

Τώρα, μια νέα έκθεση δείχνει ότι η συνεργασία μεταξύ Siragusa και Kick αύξησε σημαντικά τα έσοδα του διάσημου streamer. Όπως ανακοίνωσε ο Dexerto, η Amouranth επιβεβαίωσε ότι το συμβόλαιό της για streaming με την πλατφόρμα είχε “παρόμοιο concept” με αυτό με την xQc. Εξήγησε ότι δεν μπορούσε να αποκαλύψει πραγματικά στοιχεία σχετικά με τη συμφωνία, αλλά επανέλαβε ότι η συνεργασία με την Kick ήταν διευθετήθηκε μέσω του ίδιου πράκτορα.

Δεν μπορώ να μιλήσω για τους πραγματικούς αριθμούς, αλλά υπογράψαμε περίπου την ίδια εποχή μέσω του ίδιου ατζέντη. Είναι μια πολύ παρόμοια ιδέα.

Kaitlyn “Amouranth” Siragusa

Η συμφωνία με την Kick διπλασίασε το εισόδημα του streamer

Όταν ρωτήθηκε ξανά, η Amouranth απέφυγε να αποκαλύψει αριθμούς, αλλά παραδέχτηκε ότι η συνεργασία της με την πλατφόρμα streaming διπλασίασε το εισόδημά της. “Είναι σίγουρα πολύ προσοδοφόρο. Είναι μη αποκλειστικό, οπότε μπορείς να κάνεις streaming στο Kick και στο Twitch, οπότε είναι διαμορφωμένο με τον ίδιο τρόπο”, πρόσθεσε.

Βασικά διπλασίασε το εισόδημά μου σε όλους τους τομείς,

εξήγησε Amouranth

Το συμβόλαιο streaming με την Kick δεν είναι το μοναδικό εγχείρημα για τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο streamer. Ο Amouranth είχε γίνει προηγουμένως πρωτοσέλιδο με την μοναδικές μεταδόσεις, καθώς και διαφορετικές επενδύσεις. Είναι επίσης διάσημη για την εκτόξευση μιας έκδοσης τεχνητής νοημοσύνης του εαυτού της μαζί με την επερχόμενη κυκλοφορία ενός μπύρας που φτιάχνεται από το ίδιο της το σώμα.

Τον Οκτώβριο, Nick “NICKMERCS” Kolcheff, ο διάσημος streamer του Call of Duty, ανακοίνωσε την είσοδό του στο Kick. Ο διάσημος streamer, ο οποίος τυχαίνει επίσης να είναι συνιδιοκτήτης της FaZe Clan, επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε μη αποκλειστική συμφωνία με την πλατφόρμα που ανταγωνίζεται το Twitch. Οι αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης εκείνη την εποχή αποτιμούσαν τη συμφωνία σε οκταψήφιο αριθμό, δηλαδή τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια.