Η Bayes Esports υπογράφει συμφωνία διανομής με το λογισμικό SB Betting

Bayes Esportsο κορυφαίος πάροχος επίσημων ζωντανών δεδομένων και υπηρεσιών esports, έχει συνάψει συμφωνία διανομής με Λογισμικό στοιχημάτων SB, πάροχος μιας πλατφόρμας υπηρεσιών αιχμής για στοιχήματα. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η πρώην εταιρεία θα αξιοποιήσει την αγορά αποδόσεων στοιχημάτων, BODEX, για να ενισχύσει τις λύσεις λογισμικού στοιχηματισμού της SB.

Σύμφωνα με τη συμφωνία συνεργασίας, η SB Betting Software θα ενσωματώνει τη ροή αποδόσεων BODEX στην πλατφόρμα υπηρεσιών στοιχημάτων της, επιτρέποντας στους τρέχοντες και μελλοντικούς πελάτες αθλητικών στοιχημάτων να επωφεληθούν από το πλήρες φάσμα των αποδόσεων που προσφέρεται στο BODEX. Συνδυάζοντας τις καλύτερες λύσεις της κατηγορίας με τις ροές αποδόσεων υψηλότερης ποιότητας στα esports, η SB Betting Software ελπίζει να γίνει μια από τις καλύτερες πλατφόρμες υπηρεσιών στοιχήματος στην αγορά.

Το BODEX της Bayes Esports είναι μια άνευ προηγουμένου πλατφόρμα που ενσωματώνει αποδόσεις τόσο από γενικούς όσο και από εξειδικευμένους εμπόρους. Οι αποδόσεις που προσφέρει είναι τυποποιημένες ανάλογα με τη μορφή δεδομένων, τους ορισμούς της αγοράς και το API. Χάρη σε αυτό, οι φορείς στοιχηματισμού μπορούν εύκολα και διαισθητικά να ενσωματώσουν αυτές τις πιθανότητες στις δικές τους προσφορές.

Επιπλέον, οι φορείς εκμετάλλευσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες του BODEX για να εγγραφούν σε πολύ συγκεκριμένα πακέτα αποδόσεων που κάνουν διαφοροποίηση μεταξύ των συμπεριλαμβανόμενων αθλημάτων ή παιχνιδιών, διοργανωτών, τουρνουά, πρωταθλημάτων και αγορών. Έτσι, το BODEX μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα στους χειριστές που διαφορετικά θα πλήρωναν για πολλαπλές ενσωματώσεις, ενώ τους επιτρέπει να προσφέρουν πιθανότητες για μια πληθώρα παιχνιδιών και γεγονότων.

Το SB Betting Software, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ενιαίο κατάστημα για καινοτόμες λύσεις λογισμικού στοιχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης δεδομένων, των εφαρμογών και των διεπαφών χρήστη. Η εταιρεία έχει εδραιωθεί ως αξιόπιστος προμηθευτής λύσεων αθλητικού στοιχήματος και συνεργάζεται με αρκετούς φορείς στην Ευρώπη και την Αφρική.

Η ενοποίηση θα βοηθήσει την SB να προωθήσει την καινοτομία

Michal Glowacki, ο Chief Operation Officer της SB Betting Softwaere, δήλωσε ότι η ομάδα του ανυπομονεί να συνεργαστεί με την Bayes Esports. Επαίνεσε την τεχνογνωσία και τη φήμη της τελευταίας εταιρείας, λέγοντας ότι αυτές οι ιδιότητες την καθιστούν τέλειο συνεργάτη για την εταιρεία του.

Ενσωματώνοντας τις λύσεις λογισμικού μας με τη ροή αποδόσεων του Bayes Esports, στοχεύουμε να προωθήσουμε την καινοτομία και να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία στοιχηματισμού esports.

Michal Glowacki, COO, SB Betting Software

Μάρτιν Ντάχσελτ, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bayes Esports, σχολίασε επίσης το θέμα, καλωσορίζοντας την SB Betting Software στην οικογένεια Bayes. Επαίνεσε τις λύσεις τους που παρέχουν στις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών την ευκαιρία να «επιχειρήσουν περαιτέρω στα αθλητικά και esports στοιχήματα.

Με την υποστήριξη αυτών των λύσεων με τη μοναδική μας ροή αποδόσεων, μπορούμε να συνεργαστούμε για να προωθήσουμε την καινοτομία στον κλάδο των esports στοιχημάτων. Από λογισμικό και διεπαφές έως τις υψηλότερες αποδόσεις ποιότητας που είναι διαθέσιμες στην αγορά, η πλατφόρμα λογισμικού SB προσφέρει στα αθλητικά βιβλία όλα όσα χρειάζονται για να βελτιώσουν την κάλυψη των esports.

Martin Dachselt, CEO & MD, Bayes Esports

Νωρίτερα φέτος, η Bayes Esports συμφώνησε να λειτουργεί ως αποκλειστικός πάροχος δεδομένων αγώνα για πολλά τουρνουά που φιλοξενούνται από τον Όμιλο ESL FACEIT.