Η Betby εξασφαλίζει έγκριση για λύση Esports από την MGA

Betby, ο ταχέως αναπτυσσόμενος και καινοτόμος πάροχος αθλητικών λύσεων και τεχνολογίας, εξασφάλισε μια σημαντική κανονιστική έγκριση, ανοίγοντας το δρόμο για την περαιτέρω επέκτασή του. Η εταιρεία επιβεβαίωσε σήμερα ότι έλαβε ρυθμιστική έγκριση από τη ρυθμιστική αρχή τυχερών παιχνιδιών στη Μάλτα, την Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας (MGA) για να παρέχει το χαρτοφυλάκιο τροφοδοσίας αποδόσεων esports ως προϊόν esports.

Η έγκριση της Αρχής ακολουθεί μια εκτεταμένο έλεγχο και αξιολόγηση. Τελικά, η λύση της Betby συμμορφώθηκε με όλες τις απαιτήσεις που περιέγραψε η MGA, με αποτέλεσμα την προαναφερθείσα κανονιστική έγκριση.

Τώρα, χάρη στο πράσινο φως που έδωσε η ρυθμιστική αρχή τυχερών παιχνιδιών στη Μάλτα, η εταιρεία μπορεί να να διαθέσει την τροφοδοσία αποδόσεων esports, τροφοδοτώντας τους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών που διαθέτουν άδεια MGA. Οι εν λόγω φορείς εκμετάλλευσης μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στις αποδόσεις της Betby σε ζωντανή μετάδοση και πριν από τον αγώνα, στον κόμβο στατιστικών, στα αποτελέσματα και στην κάλυψη περιεχομένου όλο το εικοσιτετράωρο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της λύσης Sportsbook της Betby ή μέσω μιας ξεχωριστής τροφοδοσίας δεδομένων esports, εξήγησε η εταιρεία. Εκτός από τους φορείς εκμετάλλευσης με άδεια MGA, η λύση esports μπορεί επίσης να είναι προσβάσιμη από φορείς εκμετάλλευσης σε περιοχές όπου γίνονται δεκτές άδειες MGA.

Πριν από την ICE Λονδίνο, ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα για τον τομέα των τυχερών παιχνιδιών φέτος, η Betby επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να να εισαγάγει μια σειρά εργαλείων αθλητικού στοιχήματος που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. Επιπλέον, η εταιρεία άφησε να εννοηθεί ότι θα παρουσιάσει τη λύση αθλητικού στοιχήματος.

Το πράσινο φως που δόθηκε από την MGA ακολουθεί μια πρόσφατη ρυθμιστική ενέργεια. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ρυθμιστική αρχή τυχερών παιχνιδιών επιβεβαίωσε ότι ανακάλεσε την άδεια της Super7plus Limited.

Η έγκριση της MGA αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Betby

Ilze Ramolina, επικεφαλής του νομικού τμήματος της Betby, εξήρε το τελευταίο επίτευγμα της εταιρείας. Μίλησε για τη σημασία της έγκρισης της MGA και ευχαρίστησε τη ρυθμιστική αρχή τυχερών παιχνιδιών για την αποτελεσματική συνεργασία. “Η έγκριση της τροφοδοσίας αποδόσεων esports αποτελεί σημαντική προσθήκη στις υπάρχουσες κάθετες περιοχές μας”, πρόσθεσε η Ramolina. Τέλος, επιβεβαίωσε ότι η Betby αναμένει περαιτέρω ανάπτυξη και να επεκτείνει την εμβέλεια των προϊόντων της σε περισσότερες αγορές.

Είμαστε πολύ περήφανοι που λάβαμε αυτή την έγκριση από την Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας.

Ilze Ramolina, επικεφαλής του νομικού τμήματος της Betby

Eva Berkova, διευθύνουσα σύμβουλος της Betby, πρόσθεσε ότι η εξασφάλιση της έγκρισης για το esports προϊόν της από την MGA αντιπροσωπεύει μια σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία. Μίλησε για τη συνεχή επένδυση της Betby στο προϊόν esports. “Η μοναδική φύση του προϊόντος Betby.Games – όπως το έχουμε ονομάσει εσωτερικά – συμπληρώνει ιδανικά το οικοσύστημα esports, επιτρέποντας μεγαλύτερη εμπλοκή των παικτών λόγω του ότι καλύπτει τα κενά που υπάρχουν στο παραδοσιακό ημερολόγιο περιεχομένου των ζωντανών esports”, πρόσθεσε η Berkova. Τέλος, δήλωσε ότι οι φορείς εκμετάλλευσης απολαμβάνουν ήδη τα οφέλη του καινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων esports της εταιρείας.