Η BETBY κλέβει μια πορεία στην Αφρική με την Africa365 Partnership

Η τελευταία συνεργασία καλύπτει μια συνεργασία με την Africa365.com, από την οποία θα επωφεληθεί η τελευταία της BETBY σημαντική προσφορά. Συγκεκριμένα, η BETBY θα αναπτύξει τα προϊόντα της με την infiGaming, μια κορυφαία τοπική επωνυμία από Africa365.com στην περιοχή.

Επέκταση της θέσης της BETBY στην αφρικανική αγορά

Η συνεργασία έτυχε θετικής αποδοχής, με την BETBY να απολαμβάνει εδώ και καιρό παγκόσμια φήμη ως ένας από τους πιο αξιόπιστους και αξιόπιστους συνεργάτες στους χώρους αθλητικών και esports στοιχημάτων. Το infiGaming επικεντρώνεται στην παροχή μερικών από τις καλύτερες εμπειρίες που υπάρχουν όσον αφορά τον διαδραστικό τζόγο.

Η πλατφόρμα επικεντρώνεται στο κρυπτογραφικό παιχνίδι και προσφέρει στους παίκτες ευκαιρίες αιχμής για στοιχήματα και παιχνίδια σε συνδυασμό με γρήγορη τραπεζική και αξιόπιστες πληρωμές. Η συνεργασία χαιρετίστηκε από όλους τους εμπλεκόμενους, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Africa365 Τζόρνταν Στόουν υποστηρίζοντας ότι η BETBY ως ένας από τους αξιόπιστους συνεργάτες της εταιρείας ήταν πράγματι κάτι που όλοι περίμεναν με ανυπομονησία.

«Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την παραμονή μας μπροστά από την καμπύλη και είμαστε σίγουροι ότι η BETBY θα προσφέρει μια πρώτης τάξεως λύση για να ευδοκιμήσει το περιεχόμενό μας», δήλωσε ο Stone.

BETBY CCO Κρις Νικολόπουλος πρόσθεσε ότι αυτή η σύνδεση ήταν μια σημαντική ευκαιρία για περαιτέρω επέκταση στην περιοχή της Αφρικής.

Μια Συμμαχία που χαιρετίζεται από όλους τους εταίρους

Ο Νικολόπουλος πρόσθεσε ότι η εταιρεία του βρίσκεται συνεχώς σε επιφυλακή για την ενίσχυση της παρουσίας της σε νέες αγορές και την παροχή στους συνεργάτες της με το ευρύτερο φάσμα δυνατών λύσεων:

Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την παραμονή μας μπροστά από την καμπύλη και είμαστε σίγουροι ότι η BETBY θα προσφέρει μια πρώτης τάξεως λύση για την ανάπτυξη του περιεχομένου μας.

BETBY CCO Κρις Νικολόπουλος

Η συνεργασία χαιρετίστηκε από τον CEO της infiGaming Ρίτσαρντ Χογκ ο οποίος είπε ότι το χαρτοφυλάκιο καινοτόμου περιεχομένου της BETBY θα βοηθήσει στην ανύψωση της θέσης του χειριστή και θα ενισχύσει τη θέση του στο τοπικό κοινό. Η BETBY είναι ήδη παρούσα στην Αφρική, με την εταιρεία να συνεργάζεται πρόσφατα με την Aposta Ganha για να φέρει την ξεχωριστή της συλλογή προϊόντων στοιχημάτων esports για να απολαύσουν και να βιώσουν οι ντόπιοι παίκτες.