Η FIA ερευνά περιστατικά γύρω από τον F1-προπονητή Stroll στο GP του Κατάρ

WeLoveSports.gr

Το αυτοκινητοβιομηχανικό συμβούλιο FIA διεξάγει έρευνα σχετικά με τα περιστατικά γύρω από τον Lance Stroll της Formule 1. De Canadees, ο οποίος εργάζεται για την Aston Martin, θα πρέπει από την επόμενη εβδομάδα στο Grote Prijs van Qatar να ανατρέψει τους κανόνες.

Η FIA δηλώνει ότι το ομόλογο είναι σε συμφωνία με τον Stroll “σε συνδυασμό με διάφορα περιστατικά που παραβιάζουν τους κανονισμούς, τις οδηγίες και τις διαδικασίες της FIA”. Έτσι τον έκαναν να ξεχάσει τη στάση του. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα περιστατικά δεν ανακοινώθηκαν από το ομόλογο.

Duw

Πως ήταν να μάθουμε ότι ο Στρολ στην καλιτεχνία, στην οποία τον έκαναν να βγαίνει από την πρώτη περίοδο, ο προσωπικός του προπονητής Χένρι Χάου είχε ένα ντουβάρι. Αυτό συνέβη όταν ο Howe ήθελε ο Stroll να ακολουθήσει τη σωστή διαδρομή, μέσω του pitlane στο χώρο του paddock, και όχι μόνο για να κάνει μια πολύ δύσκολη διαδρομή.

Na de race bekritiseerde de Canadees, momenteel tiende in de WK-stand, ook de straffen die hij kreeg voor overtredingen van de baanlimieten en liet hij duidelijk blijken dat hij ontevreden was over de extreme weersomstandigheden in Qatar.