Η GG.BET επεκτείνει τη συμφωνία συνεργασίας με την Team Vitality μέχρι το 2024

Παγκόσμια στοιχηματική δύναμη των esports GG.BET ανανέωσε την υπάρχουσα συμφωνία συνεργασίας της με Team Vitality, ένας διεθνής σύλλογος esports. Τώρα επεκτείνεται μέχρι το 2024, με τη συμφωνία αυτή η εταιρεία στοιχημάτων θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ομάδα Counter-Strike του συλλόγου.

Η GG.BET υπέγραψε για πρώτη φορά συμφωνία συνεργασίας με το ρόστερ CS της Team Vitality πίσω στο 2022 και από τότε το υποστηρίζει. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, τα δύο μέρη συμμετείχαν σε διάφορες ενεργοποιήσεις, τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και στην πραγματική ζωή.

Σε ορισμένες από τις προηγούμενες ενεργοποιήσεις, για παράδειγμα, η GG.BET και η Team Vitality προώθησαν το V.Hive, μια εφαρμογή αποκλεισμού για κινητά που μέχρι στιγμής έχουν κατεβάσει περισσότεροι από 80.000 οπαδούς της Team Vitality.

Επιπλέον, η Team Vitality συμμετείχε στο Match of LeGGends της GG.BET, μια θεαματική εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκρούστηκε με την NAVI, έναν άλλο επαγγελματικό σύλλογο esports. Τον αγώνα παρακολούθησαν πάνω από ένα εκατομμύριο οπαδοί σε όλο τον κόσμο.

Η Vitality, η οποία θεωρείται σήμερα η κορυφαία ομάδα CS στον κόσμο, κατέκτησε τον πρώτο της μεγάλο τίτλο στο BLAST Paris Major 2023.

Τα δύο μέρη ανυπομονούν να συμμετάσχουν σε κοινές ενεργοποιήσεις

Η GG.BET σχολίασε τη συμφωνία, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να υποστηρίξει την Team Vitality. Η εταιρεία επεσήμανε ότι τα έργα της 2023 έφτασαν σε περισσότερους από 150 εκατομμύρια οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμπνέοντας αμέτρητους λάτρεις των esports σε όλο τον κόσμο.

Το 2024, θέτουμε νέους στόχους και θα πάμε τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της GG.BET και της Team Vitality σε νέα ύψη!

Δήλωση της GG.BET

Διευθύνων Σύμβουλος της Team Vitality Nicolas Maurer μίλησε για το θέμα, λέγοντας ότι η ομάδα του είναι επίσης χαρούμενη που επεκτείνει αυτή τη συνεργασία. Εξήρε την GG.BET ως κορυφαία εταιρεία esports και δήλωσε ότι αυτή η συνεργασία είχε πάντα ως στόχο “τη διασκέδαση και τη δημιουργία απαράμιλλων εμπειριών” για τους οπαδούς των esports.

Όπως το meet & greet event μας στο Ρίο, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 3,5 εκατομμύρια reach, και ο αξέχαστος αγώνας επίδειξης εναντίον της NAVI. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε τα συναρπαστικά έργα που θα υλοποιήσουμε τα επόμενα δύο χρόνια, για να κάνουμε την κοινότητα CS να λάμψει και να αναπτυχθεί.

Nicolas Maurer, Διευθύνων Σύμβουλος, Team Vitality

Η GG.BET ανέφερε ότι θα συνεχίσει να διοργανώνει κοινές διαδικτυακές πρωτοβουλίες μαζί με την ομάδα, καθώς και εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας στην πραγματική ζωή για τους πραγματικούς οπαδούς των esports.