Η Greek Spoor χάνει ξανά από την Boeblik στο Ντουμπάι μετά από δύο τάι μπρέικ

WeLoveSports.gr

Όπως και το 2023, ο Tallon Greekpoor παρέμεινε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά ATP στο Ντουμπάι. Ο Ολλανδός έχασε οριακά από τον Καζάκο Aleksandr Boeblik: 6-7 (8), 6-7 (2).

Το πάρτι βρισκόταν σε μεγάλο βαθμό σε ισορροπία. Ο Greekpoor βασίστηκε κυρίως στο σταθερό βασικό του παιχνίδι, ενώ ο Boeblik ήταν επικίνδυνος με το δυνατό σερβίς του (έτυχε 22 άσους στους 7 για τον Greekpoor) και μερικές φορές τον απρόβλεπτο τρόπο παιχνιδιού του.

Η Greek Spoor έδωσε προβάδισμα 3-0 στο τάι μπρέικ του πρώτου σετ. Ο Boeblik έσπασε μια ρακέτα σε κομμάτια σε εκείνη την εξέδρα, έλαβε μια προειδοποίηση από τον διαιτητή, αλλά αμέσως άρχισε να παίζει καλύτερο τένις.

Ο Greekpoor πήρε σετ πόντους με 6-5 και 8-7, αλλά ο Boeblik ήταν αυτός που πήρε τελικά το σετ με μια όμορφη πάσα.

Βασιλιάς του τάι μπρέικ

Το δεύτερο σετ οδήγησε επίσης σε τάι μπρέικ, από τα οποία η Greek Spoor έχει ήδη κερδίσει δέκα αυτή τη σεζόν και έχει χάσει μόνο δύο. Του χάρισε ακόμη και το παρατσούκλι «βασιλιάς του τάι μπρέικ». Αυτή τη φορά όμως δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στην τελική φάση κόντρα στην Μπόμπλικ, από την οποία η Μαακούρ έχασε και σε τρία προηγούμενα ματς.

Ο Boeblik ήταν επίσης ο καλύτερος παίκτης στο δεύτερο τάι μπρέικ και χρησιμοποίησε το πρώτο του match point με ίσιο μπακχάντ.

Το τουρνουά στο Ντουμπάι δεν έχει τελειώσει ακόμη για τον Greek Spoor, καθώς έχει φτάσει στα προημιτελικά του διπλού με τον Γερμανό Jan-Lennard Struff. Κέρδισαν στον πρώτο γύρο τους πρώτους Wesley Koolhof/Nikola Mektic.

Αργότερα σήμερα στο Ντουμπάι, ο Botic van de Zandschulp θα είναι επίσης σε δράση. Το παγκόσμιο νούμερο 75 θα παίξει στον δεύτερο γύρο με τον Αμερικανό Sebastian Korda.