Η Oddin.gg και η Balkan Bet συνεργάζονται για καλύτερη κάλυψη στα Esports

Εύστοχα ονομάζεται Balkan Bet, ο πάροχος θα επωφεληθεί από τις εξαιρετικές λύσεις προϊόντων της Oddin.gg που είναι αφιερωμένες στην εμπειρία και την αγορά των στοιχημάτων esports. ΕΙΔΙΚΑ, Balkan Bet θα έχει πρόσβαση στο Oddin’s Λύση iFrame.

Το Balkan Bet χρησιμοποιεί τη λύση iFrame της Oddin.gg

Η Balkan Bet είναι ένας από τους πιο εξέχοντες παρόχους στην περιοχή και επικεντρώνεται κυρίως στην εγχώρια αγορά της στη Σερβία, προσφέροντας περισσότερα από 85 καταστήματα λιανικήςκαι μια ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα. Η μάρκα χτίζει την πρότασή της γρήγορα τα τελευταία χρόνια και τώρα θα επεκταθεί για να προσπαθήσει να εξυπηρετήσει τους λάτρεις των esports.

Τα Esports έχουν γίνει ένα ανεξίτηλο μέρος της εμπειρίας του στοιχήματος και πολλοί φορείς έχουν αρχίσει να αναζητούν ενεργά τρόπους για να εμπλακούν με αυτές τις κοινότητες με ουσιαστικό και βιώσιμο τρόπο. Oddin.gg συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Μάρεκ Σούσαρ χαιρέτισε τα νέα και είπε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι και με τιμή να παρέχουμε στη Balkan Bet τη λύση iFrame μας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα επεκτείνει την παρουσία τους στα esports, θα φέρει περισσότερη δέσμευση και θα προσελκύσει νέους παίκτες στοιχημάτων στις αγορές-στόχους τους.

Marek Suchar του Oddin.gg

Το Oddin.gg φέρνει ένα αφιερωμένο 360 μοιρών εμπειρία στοιχηματισμού esports που έχει σχεδιαστεί για να ανεβάσει τον κλάδο σε νέα επίπεδα και να αλληλεπιδράσει με το κοινό-στόχο. Η Oddin είναι αποφασισμένη να αυξήσει την κερδοφορία και τον όγκο όλο το εικοσιτετράωρο για τους συνεργάτες της, συμπεριλαμβανομένης της Balkan Bet.

Οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε πολλές αγορές στοιχημάτων esports, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών επιλογών όπως Dota 2, Valorant, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive και πολλά άλλα.

Χειριστές που δεσμεύονται να αναπτυχθούν στο Esports Vertical

Balkan Bet επικεφαλής του αθλητικού στοιχήματος Μίρζα Κάπρα ήταν ενθουσιασμένος που καλωσόρισε την Oddin.gg ως τον πιο πρόσφατο συνεργάτη του παρόχου και ανέβασε τις δυνατότητες στοιχηματισμού της ίδιας της εταιρείας στοιχημάτων μέσω της Λύσης iFrame.

«Αυτή η συνεργασία ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες μας και να εδραιώσουμε τη θέση μας ως ο κορυφαίος παίκτης στην ανταγωνιστική αγορά των Βαλκανίων». είπε η Κάπρα.

Balkan Bet επικεφαλής του αθλητικού στοιχήματος Μίρζα Κάπρα

Oddin.gg επιδιώκει ενεργά να επεκτείνει το αποτύπωμά της, διαμορφώνοντας γρήγορα τον εαυτό της ως έναν από τους πιο αξιόπιστους και αξιόπιστους συνεργάτες στοιχημάτων esports και παρόχους της απαραίτητης υποδομής και τεχνολογίας. Η εταιρεία συνεργάστηκε πρόσφατα με την Olimpbet για να πρωτοστατήσει στην προσφορά στοιχημάτων esports της εταιρείας στο Καζακστάν.

Εν τω μεταξύ, το Oddin.gg ενισχύει επίσης την παρουσία του στα Βαλκάνια, με την εταιρεία να έχει ανακοινώσει προηγουμένως παρόμοια συνεργασία με τη MaxBet.