Η Pegula τελείωσε αήττητη τη φάση των ομίλων των τελικών WTA, η βροχή σταμάτησε Sabalenka-Rybakina

WeLoveSports.gr

Η Jessica Pegula κέρδισε επίσης τον τρίτο της αγώνα ομίλου στους τελικούς WTA στο Κανκούν του Μεξικού. Μετά από νίκες επί της Aryna Sabalenka και της Elena Rybakina, η Αμερικανίδα νίκησε και τη Μαρία Σάκκαρη σε ίσια σετ: 6-3, 6-2.

Η 29χρονη Pegula, νούμερο πέντε στον κόσμο, χρειάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι της μετά τη φάση των ομίλων πέρυσι με τρεις ήττες. Ωστόσο, φέτος δεν έχασε σετ.

Η αντίπαλός της, η Σάκκαρη, από την άλλη, έχασε κάθε σετ στο τουρνουά τέλους της χρονιάς, στο οποίο συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι παίκτες της σεζόν.

Η διαφορά μεταξύ του Pegula, που ήταν ήδη σίγουρος για τα ημιτελικά, και της Σάκκαρη σε μια βραδιά με αέρα στο Μεξικό οφειλόταν κυρίως σε περιττά λάθη. Ο Αμερικανός έκανε 18, έναντι όχι λιγότερο από 35 από τον Έλληνα.

Η βροχή σπάει

Ο άλλος αγώνας του ομίλου Α, μεταξύ Σαμπαλένκα και Ριμπακίνα, χρειάστηκε να διακοπεί λόγω βροχής στο δεύτερο σετ. Ο Ρώσος και ο Καζάκος συνεχίζουν να αγωνίζονται για τα ημιτελικά. Πριν οριστικά διακοπεί ο αγώνας, είχαν ήδη υπάρξει μεγάλες καθυστερήσεις βροχής.

Η Σαμπαλένκα είχε κάνει το πρώτο σετ ανάμεσα στη βροχή. Αλλά ο Rybakina αντέδρασε και προηγήθηκε 5-3 στο σετ δύο, όταν οι δύο, που αντιμετώπισαν επίσης ο ένας τον άλλον στον τελικό του Australian Open, μπήκαν για τα καλά.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή.