Η Rollbit και η FaZe Clan υπογράφουν σημαντική συμφωνία χορηγίας Esports

Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και επιδραστικούς οργανισμούς gaming στον κόσμο, Η FaZe Holdings Inc., ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική συμφωνία χορηγίας, συνεργαζόμενη με τον κορυφαίο φορέα διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, Rollbit. Λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα συμφωνία χορηγίας πολλών εκατομμυρίων για τα esports προέκυψαν σήμερα.

Σύμφωνα με τους όρους της πρωτοποριακής συμφωνίας, η Rollbit θα είναι οριστεί ως παγκόσμιος συνεργάτης της ομάδας Counter-Strike της FaZe Clan. Επί του παρόντος, σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη CS2 Valve World Ranking, η ομάδα κατέχει την πρώτη θέση στο παιχνίδι.

Η Rollbit και η FaZe Clan επιβεβαίωσαν ότι η νέα συνεργασία “επικεντρώνεται αποκλειστικά εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.” Τελικά, η συνεργασία αποτελεί ένα επίτευγμα ορόσημο για την FaZe Clan, αλλά αναμένεται επίσης να προωθήσει την ανάπτυξη της Rollbit.

Η συνεργασία που ανακοινώθηκε έρχεται σε μια εποχή που η τηλεθέαση των esports συνεχίζει να αυξάνεται. Η GameSquare Holdings, σε συνεργασία με την Stream Hatchet, την εξ ολοκλήρου δική της πλατφόρμα ανάλυσης και επιχειρηματικής ευφυΐας, δημοσίευσε μια έκθεση νωρίτερα αυτό το μήνα, επισημαίνοντας την άνοδο της τηλεθέασης των esports για το περασμένο έτος. Σύμφωνα με την έκθεση: “Ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολουθούν την τηλεόραση είναι πολύ υψηλός, η τηλεθέαση το 2023 έφτασε τις 2,76 δισεκατομμύρια ώρες, σημειώνοντας αύξηση κατά 4% σε ετήσια βάση.

Η συμφωνία με την FaZe Clan ακολουθεί μια άλλη σημαντική χορηγία που ανακοίνωσε πρόσφατα η Rollbit. Τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία έγινε ο νέος ευρωπαϊκός στοιχηματικός συνεργάτης της SSC Napoli, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη Ιταλικό ποδοσφαιρικό σύλλογο. Εκείνη την εποχή, το δίδυμο επιβεβαίωσε ότι οι φίλοι του ποδοσφαίρου και οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να περιμένουν συναρπαστικές ενεργοποιήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες.

Sam Norman, επικεφαλής του τμήματος συνεργασιών της Rollbit, εξήρε τη συνεργασία με την FaZe Clan, προσθέτοντας ότι η ομάδα CS τους κατέχει επί του παρόντος την πρώτη θέση σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη. “Θαυμάζουμε εδώ και καιρό την FaZe Clan και ανυπομονούμε να ενταχθούμε στο παγκόσμιο κοινό τους με πάνω από 500 εκατομμύρια κοινωνικούς οπαδούς”, δήλωσε. Ο Norman επεσήμανε ότι η Rollbit ανυπομονεί να να δει την ομάδα CS της FaZe Clan να διατηρεί την ηγετική της θέση κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Τέλος, μίλησε για τη σημασία της νέας συμφωνίας, επιβεβαιώνοντας ότι η Rollbit συνεχίζει να αυξάνει το χαρτοφυλάκιο των συνεργατών της.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί άλλο ένα ορόσημο για την Rollbit, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο χορηγιών μας με άλλους κορυφαίους αθλητικούς οργανισμούς.

Sam Norman, επικεφαλής συνεργασιών στην Rollbit

Erik Anderson, πρόεδρος της FaZe Clan, μοιράστηκε τη συγκίνηση του επικεφαλής συνεργασιών της Rollbit. Εξήγησε ότι η συνεργασία με την Rollbit αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες χορηγίες μέχρι σήμερα στα esports και το CS.

Anderson έκρινε τη συμφωνία με Rollbit μια σημαντικό ορόσημο για την FaZe Clan, επιβεβαιώνοντας ότι υπογραμμίζει την αφοσίωση του οργανισμού στην παροχή εξαιρετικής ψυχαγωγίας και τη διασφάλιση της αριστείας. Τέλος, δήλωσε ότι η FaZe Clan είναι ενθουσιασμένη για τη συμφωνία με τον κορυφαίο φορέα iGaming.