Η Sabalenka κέρδισε τη φίλη της στον πρώτο αγώνα μετά τον θάνατο του πρώην, ο Rublev πηγαίνει σπίτι

WeLoveSports.gr

Η σταρ του τένις Aryna Sabalenka κέρδισε τον πρώτο της αγώνα μετά τον ξαφνικό θάνατο του πρώην συντρόφου της Konstantin Koltsov. Η δεύτερη Λευκορωσίδα ήταν πολύ δυνατή για την καλή της φίλη Paula Badosa στο Μαϊάμι με 6-4, 6-3.

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα βροχής, και οι δύο παίκτες ήρθαν στο γήπεδο ντυμένοι εξ ολοκλήρου στα μαύρα σε ένδειξη πένθους. Δύο σετ αργότερα, οι δυο τους έφυγαν από το γήπεδο με μια ζεστή αγκαλιά.

Η Ισπανίδα Badosa ήταν υπεύθυνη για τον αποκλεισμό της πρώην νούμερο ένα του κόσμου Simona Halep στον πρώτο γύρο, η οποία έκανε την επιστροφή της στο Μαϊάμι. «Για μένα είναι επίσης δραστικό, γιατί είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να περάσει δύσκολα».

“Ο θάνατος του Konstantin είναι μια αδιανόητη τραγωδία. Παρόλο που δεν ήμασταν πια μαζί, η καρδιά μου είναι ραγισμένη”, είπε η Sabalenka σε δήλωση πριν από τον αγώνα. «Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Ρούμπλεφ ζήτησε να πάει σπίτι

Στους άνδρες, ο Andrej Rublev αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Μαϊάμι. Ο πέμπτος Ρώσος έχασε από τον Τσέχο Tomas Machac. Το παγκόσμιο νούμερο 60 θριάμβευσε σε δύο σετ: 6-4 6-4.

Ο Ρούμπλεφ έχασε το σερβίς του στο πέμπτο γκέιμ στο πρώτο σετ και δεν κατάφερε να συνέλθει από το χτύπημα. Ο Machac χρειαζόταν ένα break και στο δεύτερο σετ.

Με 5-4, ο Ρούμπλεφ πήρε break point, αλλά ο Ρώσος δεν κατάφερε να το χρησιμοποιήσει. Στη συνέχεια ο Τσέχος ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα.

Ο Ρούμπλεφ έχασε στον τρίτο γύρο στο Indian Wells αυτόν τον μήνα και αποκλείστηκε στους ημιτελικούς του τουρνουά του Ντουμπάι αφού έπεσε σε κριτή γραμμής.