Η Tundra Esports αποκαλύπτει νέα συμφωνία χορηγίας με τη Winline

Η κορυφαία εταιρεία στοιχημάτων με ισχυρή παρουσία στην Ανατολική Ευρώπη, Winline, συνεχίζει την επέκτασή της στον κλάδο των esports ανακοινώνοντας μια νέα συνεργασία. Η εταιρεία αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με μια νέα συμφωνία χορηγίας με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ομάδα esports Tundra Esports.

Σύμφωνα με τους όρους της νέας συνεργασίας, η Winline θα επωφεληθεί έκθεση μέσω της φανέλας της ομάδας Dota 2. Το λογότυπο της εταιρείας στοιχημάτων θα είναι ορατό στο μπροστινό μέρος της φανέλας της φανέλας Dota 2 της Τούντρα, καθώς και οι σημαίες της ομάδας εντός του παιχνιδιού.

Η Winline θα επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της στα ψηφιακά κανάλια επωφεληθείτε από την έκθεση στο παιχνίδι πολύ. Χάρη στη νέα συνεργασία, τα ψευδώνυμα των παικτών της Tundra Dota 2 θα έχουν μια ετικέτα “WINLINE”. Επιπλέον, οι δύο οργανισμοί θα συμμετάσχουν σε συναρπαστικές δραστηριότητες που θα απευθύνονται στο κοινό των esports και της Dota, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες.

Η συνεργασία με την Tundra είναι η τελευταία για τη Winline. Προηγουμένως, η εταιρεία έχει ενώσει τις δυνάμεις της με διάσημους οργανισμούς esports όπως π.χ Virtus.pro και Εκδηλώσεις Paragon, το κορυφαίο στούντιο εκπομπής, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, η Winline συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο διάσημους streamers esports και πρόσφατα διορισμένους Ο Έρικ «ταρακούνησε» τον Σόχοφ στον ρόλο του πρέσβη.

Η Winline ακολουθεί πάντα στενά τους καλύτερους. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία με την Tundra Esports θα είναι μακροχρόνια και παραγωγική και για τα δύο μέρη και ότι μαζί θα φτάσουμε σε νέα ύψη στον κλάδο των esports.

Sergey Nevodnichiy, επικεφαλής των esports της Winline

Σεργκέι Νεβοντνίτσι, ο επικεφαλής των esports της Winline, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την πρόσφατη συμφωνία με την Tundra Esports. Εξήγησε ότι η εταιρεία έχει δεσμευτεί να ενώσει τις δυνάμεις της με μερικούς από τους καλύτερους οργανισμούς esports. Τέλος, ο Nevodnichiy προέβλεψε ότι η συνεργασία με την Tundra θα αποφέρει οφέλη για τους δύο οργανισμούς και ταυτόχρονα, προσφέρει συναρπαστικές στιγμές για τους λάτρεις των esports.

Τούντρα, ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί με τη Winline

Άντονι Γκράχαμο συνιδρυτής και διευθυντής των esports της Tundra Esports, ήταν παρόμοια ενθουσιασμένος για τη νέα συνεργασία με τη Winline. Επισήμανε ότι η Tundra χαίρεται που βλέπει τη Winline να γίνεται πρωταρχικός συνεργάτης για το ρόστερ της Dota 2.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Winline ως τον κύριο συνεργάτη του ρόστερ του Dota 2.

Anthony Graham, συνιδρυτής και διευθυντής των επιχειρήσεων esports στην Tundra Esports

Ο Graham σημείωσε ότι η συνεργασία με την εταιρεία στοιχημάτων επιβεβαιώνει την επιτυχία της Tundra από την κυκλοφορία της το 2019. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Winline για να φέρνει πολλές συναρπαστικές στιγμές για τους θαυμαστές μας, καθώς και να ξεκλειδώσετε νέες ευκαιρίες για τον οργανισμό. Καλωσορίζουμε με περηφάνια τη Winline στις τάξεις των συνεργατών μας», δήλωσε κλείνοντας ο συνιδρυτής και διευθυντής των esports της Tundra Esports.