Η Venus Williams χάνει στο Rosmalen στην επιστροφή, με την αδερφή Serena στις κερκίδες

Τροποποιήθηκε

Η Βένους Γουίλιαμς δεν μπόρεσε να στεφώσει την επιστροφή της στο γήπεδο του τένις με νίκη στο Ρόσμαλεν υπό το άγρυπνο βλέμμα της αδερφής της Σερένα.

Στον πρώτο γύρο του Libema Open, η 42χρονη Αμερικανίδα σταρ έχασε τον πρώτο της αγώνα επί ολλανδικού εδάφους σε τρία σετ από το 17χρονο Ελβετό ταλέντο Céline Naef: 6-3, 6-7 (3), 2-6.

Η επτά φορές νικήτρια του γκραν σλαμ, Ουίλιαμς, είχε πολλούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά έμεινε εκτός δράσης από τον Ιανουάριο λόγω τραυματισμού στον μηριαίο μηριαίο.

Η Σερένα στην κερκίδα

Η Σερένα (41) έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα στο US Open πέρυσι. Δεν ήταν γνωστό ότι η νικήτρια του 23 grand slam θα ερχόταν επίσης στο Rosmalen, αλλά εκεί βρέθηκε ξαφνικά στη σκιά στις κερκίδες.

Από τις εξέδρες, η Serena είδε το ντεμπούτο του Naef, του Νο 202 του κόσμου, στο υψηλότερο επίπεδο τένις. Όταν η Naef γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2005, η Venus Williams είχε ήδη δύο τίτλους στο Wimbledon.

Όχι η εμπειρία, αλλά η φυσική κατάσταση ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στο κατάμεστο κεντρικό γήπεδο. Η Γουίλιαμς ξεκίνησε σωστά, αλλά πιέστηκε περισσότερο στο δεύτερο σετ και δεν κατάφερε να διατηρήσει το επίπεδο της. Ο Naef πίεσε πολύ εύκολα μετά από αυτό.

συνέντευξη Τύπου

Μετά το παιχνίδι, ο Ουίλιαμς παρατάχθηκε για συνέντευξη Τύπου. Δεν ήταν πολύ ομιλητική, αλλά σημείωσε ότι «δεν χρειάστηκε ποτέ να περιμένει τόσο πολύ για να έρθει στην Ολλανδία».

Δεν θέλησε να πει τίποτα για τα περαιτέρω σχέδιά της τους επόμενους μήνες.

Η αποβολή του Γουίλιαμς είναι ένα πλήγμα για τον διευθυντή του τουρνουά Marcel Hunze, ο οποίος προηγουμένως ανέφερε ότι η άφιξη του Αμερικανού είχε ως αποτέλεσμα να πουληθούν 1.000 επιπλέον εισιτήρια.

Αισθητό ήταν και από κίνηση, σήμερα το πρωί οι δρόμοι πρόσβασης στο πάρκο ήταν αποκλεισμένοι.