Καλλιτεχνικό πατινάζ: Η Γιαπωνέζα Χάνα Γιοσίντα κερδίζει το πρώτο Γκραν Πρι της καριέρας της

Η Γιαπωνέζα Χάνα Γιοσίντα κατέκτησε το Σάββατο τον πρώτο της τίτλο σε Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ, καθώς, από το τέλος του αγώνα, κέρδισε το Κύπελλο της Κίνας.

Η Yoshida, η οποία ξεκίνησε το ελεύθερο πρόγραμμά της από την τρίτη θέση, τερμάτισε με 203,97 βαθμούς, 0,75 βαθμούς μπροστά από τη συμπατριώτισσά της Rinka Watanabe, ενώ η νικήτρια του σύντομου προγράμματος Loena Hendrickx από το Βέλγιο δυσκολεύτηκε με δύο από τους συνδυασμούς των αλμάτων της και κατέληξε στην τρίτη θέση.

Η Γιαπωνέζα Hana Yoshida αγωνίζεται στο ελεύθερο πρόγραμμα των γυναικών στον αγώνα καλλιτεχνικού πατινάζ Cup of China στο Chongqing της Κίνας, 11 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

“Ειλικρινά, η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν ήταν ένας από τους στόχους μου”, δήλωσε η Yoshida. “Είμαι πραγματικά έκπληκτος που κέρδισα. Έχω ακόμα πολλά προβλήματα να λύσω. Θέλω να είμαι σε θέση να σκοράρω ακόμη πιο ψηλά.

Η 18χρονη Yoshida, που έκανε πατινάζ ως τελειόφοιτη για πρώτη φορά φέτος, κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ντεμπούτο της στο Grand Prix στο Skate America, που άνοιξε τη σειρά.

Η Γιαπωνέζα Hana Yoshida εκτελεί το ελεύθερο πρόγραμμά της στο Κύπελλο Καλλιτεχνικού Πατινάζ της Κίνας στο Chongqing της Κίνας στις 11 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Η Hana Yoshida από την Ιαπωνία χαμογελάει μετά την εκτέλεση του ελεύθερου προγράμματος των γυναικών στο Κύπελλο Καλλιτεχνικού Πατινάζ της Κίνας στο Chongqing της Κίνας, στις 11 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports