Καλλιτεχνικό πατινάζ: Η Ava Marie Ziegler κατακτά τον 1ο τίτλο Grand Prix στο NHK Trophy

Η Αμερικανίδα έφηβη Ava Marie Ziegler κέρδισε τέσσερις θέσεις στο σύντομο πρόγραμμα και κατέκτησε την πρώτη νίκη της καριέρας της στη σειρά Grand Prix του καλλιτεχνικού πατινάζ το Σάββατο στο NHK Trophy στην Ιαπωνία.

Η Ζίγκλερ, ηλικίας 17 ετών, συγκέντρωσε 138,46 βαθμούς στο ελεύθερο πατινάζ για να κερδίσει με συνολικό αριθμό 200,50 βαθμών. Η επικεφαλής του σύντομου προγράμματος και συμπατριώτισσά της Lindsay Thorngren, επίσης 17 ετών, τερμάτισε δεύτερη με 198,73 βαθμούς, αφού συγκέντρωσε 129,80 βαθμούς στο ελεύθερο πατινάζ.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Ava Marie Ziegler διαγωνίζεται στο ελεύθερο πρόγραμμα γυναικών στο NHK Trophy στην πόλη Kadoma του νομού Οσάκα, στη δυτική Ιαπωνία, στις 25 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Η Βελγίδα Nina Pinzarrone συμπλήρωσε το βάθρο με 194,66 βαθμούς στο Towa Pharmaceutical RACTAB Dome στην πόλη Kadoma της νομαρχίας Οσάκα, στον έκτο αγώνα της σειράς ενόψει του τελικού του Grand Prix που θα διεξαχθεί στο Πεκίνο από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου.

Οι Γιαπωνέζες Yuna Aoki, Mai Mihara και Wakaba Higuchi τερμάτισαν πέμπτες, όγδοες και ένατες αντίστοιχα στην πατρίδα τους.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Ava Marie Ziegler (Γ) ποζάρει με το χρυσό της μετάλλιο μετά το NHK Trophy στο ελεύθερο πατινάζ γυναικών στο Towa Pharmaceutical RACTAB Dome στην Kadoma του νομού Οσάκα, μαζί με τη συμπατριώτισσά της Lindsay Thorngren (Λ) και τη Βελγίδα Nina Pinzarrone, που πήραν το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. ( WeLoveSports)

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης Γιούμα Καγκιγιάμα και ο απερχόμενος παγκόσμιος πρωταθλητής Σόμα Ούνο θα αγωνιστούν αργότερα το Σάββατο στο ελεύθερο πρόγραμμα των ανδρών, αφού κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στο σύντομο πρόγραμμα της προηγούμενης ημέρας.