Καλλιτεχνικό πατινάζ: Η ISU αποκαλύπτει τις αναθέσεις των σειρών Grand Prix

Η Διεθνής Ένωση Πατινάζ ανακοίνωσε την Τετάρτη τις αναθέσεις της για τη σειρά Grand Prix 2023-24, με τον αργυρό Ολυμπιονίκη των Χειμερινών Αγώνων του Πεκίνου στο καλλιτεχνικό πατινάζ ανδρών Γιούμα Καγκιγιάμα να εμφανίζεται στον πάγο της χώρας του, στο NHK Trophy της Οσάκα.

Το NHK Trophy από τις 24-26 Νοεμβρίου θα είναι ο έκτος και τελευταίος γύρος της σειράς πριν οι έξι πρώτοι σε κάθε κατηγορία αγωνιστούν στον τελικό του Grand Prix στο Πεκίνο από τις 7-10 Δεκεμβρίου.

(Από αριστερά προς τα δεξιά) Shoma Uno, Yuma Kagiyama και Kaori Sakamoto ( WeLoveSports)

Η δύο φορές κυρίαρχη παγκόσμια πρωταθλήτρια Kaori Sakamoto θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά στο Skate Canada International στο Βανκούβερ από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου, ενώ η συμπατριώτισσά της και κυρίαρχη παγκόσμια πρωταθλήτρια Shoma Uno θα κάνει το ντεμπούτο της στο Κύπελλο της Κίνας στο Chongqing από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου.

Οι Riku Miura και Ryuichi Kihara, οι οποίοι κατέκτησαν το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα ζευγαριών της Ιαπωνίας την περασμένη σεζόν, θα αγωνιστούν στο Skate America, που ανοίγει τη σειρά, από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου στο Allen του Τέξας, παράλληλα με το NHK Trophy.

Το ανερχόμενο αστέρι της Νότιας Κορέας Lee Hae In, η οποία κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Saitama Super Arena κοντά στο Τόκιο τον Μάρτιο, είναι μεταξύ των διεθνών αποστολών που έχουν επιβεβαιωθεί για το NHK Trophy.