Καλλιτεχνικό πατινάζ: Η Yuzuru Hanyu εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά το γάμο της

Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ Yuzuru Hanyu ξεκίνησε την πρώτη του περιοδεία με σόλο σόου στον πάγο το Σάββατο στη Σαϊτάμα της Ιαπωνίας.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του γάμου της τον Αύγουστο, η 28χρονη σταρ εγκαινίασε την περιοδεία Yuzuru Hanyu Ice Story 2nd “Re_Pray” Tour μπροστά σε περίπου 14.000 θεατές στην Saitama Super Arena.

Μετά από μια εξάλεπτη προθέρμανση που έμοιαζε με διαγωνισμό, ο Hanyu προσγειώθηκε σε ένα από τα 12 τμήματα του προγράμματός του με quad salchow και quad toeloop.

Ο Ιάπωνας αστέρας του καλλιτεχνικού πατινάζ Yuzuru Hanyu εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ενός σόου στον πάγο στην Saitama Super Arena κοντά στο Τόκιο στις 4 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Εκτός από το σενάριο της παράστασης, ο Hanyu ήταν επίσης εκτελεστικός παραγωγός και συνεργάστηκε με τη χορογράφο Mikiko.

Το σόου στον πάγο θα πραγματοποιηθεί ξανά την Κυριακή στον ίδιο χώρο κοντά στο Τόκιο, προτού μεταβεί στη Saga Arena στη Saga στις 12 και 14 Ιανουαρίου και στην Pia Arena MM στη Yokohama στις 17 και 19 Φεβρουαρίου.

Η Hanyu αποσύρθηκε από το αγωνιστικό καλλιτεχνικό πατινάζ πέρυσι μετά την τέταρτη θέση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.