Καλλιτεχνικό πατινάζ: Ο Γιούμα Καγκιγιάμα επέστρεψε στην 3η θέση μετά το γαλλικό Grand Prix SP

Ο Ιάπωνας Yuma Kagiyama πραγματοποίησε την Παρασκευή την πρώτη του εμφάνιση μετά από δύο σεζόν στη σειρά Grand Prix της ISU στο καλλιτεχνικό πατινάζ, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση μετά το σύντομο πρόγραμμα των ανδρών στο γαλλικό Grand Prix.

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης των Χειμερινών Αγώνων του Πεκίνου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε διεθνώς την περασμένη σεζόν λόγω πόνου στον αριστερό αστράγαλο, έκανε μια πολλά υποσχόμενη επιστροφή στο Parc de glace της Ανζέρ, συγκεντρώνοντας 97,91 βαθμούς στον τρίτο αγώνα της σειράς για τη φετινή σεζόν.

Ο Ιάπωνας Yuma Kagiyama αγωνίζεται στο σύντομο πρόγραμμα ανδρών στο γαλλικό Grand Prix Καλλιτεχνικού Πατινάζ στην Ανζέρ της Γαλλίας, 3 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Αμερικανός Ilia Malinin βγήκε πρώτος με 101,58 βαθμούς, ακολουθούμενος από τον Γάλλο Adam Siao Him Fa, ο οποίος συγκέντρωσε 101,07 βαθμούς.

“Ένιωσα σαν το ντεμπούτο μου (στη σειρά Grand Prix) και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος πριν από το σύντομο πρόγραμμα”, δήλωσε ο Kagiyama.

Ο 20χρονος προσγείωσε το μοναδικό του τετραπλό άλμα, ένα σαλόου στην αρχή της εμφάνισής του, σε μια άψογη εμφάνιση.

“Μπόρεσα να δώσω το 100% κάνοντας αυτό που έπρεπε να κάνω. Είμαι ανακουφισμένος αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο ίδιος. “Δεν υπάρχει τίποτα να υπερασπιστώ. Απλά θα πάω για την κορυφή.

Η Isabeau Levito από τις Ηνωμένες Πολιτείες ηγήθηκε του αγωνίσματος των γυναικών, αφού συγκέντρωσε 71,83 βαθμούς στο σύντομο πρόγραμμα. Η Rion Sumiyoshi από την Ιαπωνία ήταν πέμπτη με 61,72 βαθμούς και η Wakaba Higuchi έκτη με 60,29 βαθμούς.