Μετά το Greek Spoor, ο Van de Zandschulp βρίσκεται επίσης στη λίστα συμμετεχόντων του ABN AMRO Open

WeLoveSports.gr

Ο Botic van de Zandschulp θα επιστρέψει στη δράση τον Φεβρουάριο στο ABN AMRO Open στο Ρότερνταμ. Ο Ολλανδός νούμερο 50 στον κόσμο είναι ο δεύτερος Ολλανδός τενίστας που συμμετέχει στο τουρνουά μετά τον Tallon Greekpoor (23ος στον κόσμο).

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, ο Van der Zandschulp έφτασε στον δεύτερο γύρο στο Ahoy. Έχασε με 6-2, 6-2 από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, τον μετέπειτα πρωταθλητή. Ο Ρώσος θα είναι και πάλι παρών στο Ρότερνταμ του χρόνου.

“Είναι μια κατάσταση πολυτέλειας για το ολλανδικό τένις να έχει δύο παίκτες στους κορυφαίους 50. Πρόσφατα μπορέσαμε να απολαύσουμε την ολλανδική ομάδα Davis Cup ξανά στο υψηλότερο επίπεδο, όπου ο Botic πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα”, λέει ο διευθυντής του τουρνουά Richard Krajicek .

Η Ολλανδία απέτυχε στα προημιτελικά του Davis Cup κόντρα στην τελικά νικήτρια Ιταλία.

Παγκόσμια κορυφή

Krajicek: “Είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για το ABN AMRO Open ότι η Ολλανδία τα πάει τόσο καλά. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να έχουμε τουλάχιστον δύο παίκτες από τη χώρα μας να ανταγωνίζονται τους κορυφαίους του κόσμου.”

Εκτός από τους Medvedev, Greek Spoor και Van de Zandschulp, ο Krajicek έχει υπογράψει επίσης τους Jannik Sinner, Andrej Roeblev, Holger Rune και Félix Auger-Aliassime για να παίξουν στο σκληρό γήπεδο της πόλης-λιμάνι.

Η 51η διοργάνωση του ABN AMRO Open διαρκεί από τις 12 έως τις 18 Φεβρουαρίου.