Μπάσκετ: Η Χατσιμούρα νίκησε τη Γουατανάμπε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν

Ο Rui Hachimura επικράτησε του συμπατριώτη του Ιάπωνα Yuta Watanabe την Πέμπτη. Οι Λος Άντζελες Λέικερς ξεπέρασαν το εμπόδιο των 12 πόντων και νίκησαν τους Φοίνιξ Σανς με 100-95.

Και οι δύο παίκτες ήρθαν από τον πάγκο, αλλά ο Χατσιμούρα τα πήγε καλύτερα με επτά πόντους σε 12 λεπτά έναντι τριών πόντων του Γουατανάμπε, ο οποίος πέτυχε μόλις ένα μακρινό σουτ σε 14 λεπτά στην Crypto.com Arena του Λος Άντζελες.

Ο Άντονι Ντέιβις είχε 10 στα 17 για να οδηγήσει τους Λέικερς με 30 πόντους, ευστοχώντας και στις επτά βολές του σε μια τελευταία περίοδο 13 πόντων για να ξεκολλήσει η ομάδα του από το 84-72. Ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 21 πόντους, πρόσθεσε οκτώ ριμπάουντ και εννέα ασίστ.

Στερούμενοι των αστέρων τους Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλεϊ Μπιλ, οι Σανς μπόρεσαν να βασιστούν στους 39 πόντους του Κέβιν Ντουράντ. Η ομάδα της Αριζόνα προηγήθηκε μετά από κάθε δεκάλεπτο πριν χάσει από την περσινή φιναλίστ της Δυτικής Περιφέρειας.

Ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς Ρούι Χατσιμούρα ρίχνει τη μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Φοίνιξ Σανς στις 26 Οκτωβρίου 2023 στο Λος Άντζελες (NBAE/Getty/ WeLoveSports)