Μπάσκετ: Οι Λέικερς διατηρούν τον Χατσιμούρα, ο Γουατανάμπε εντάσσεται στους Σανς: δημοσιεύματα

Ο ελεύθερος Ρούι Χατσιμούρα συμφώνησε να υπογράψει εκ νέου με τους Λος Άντζελες Λέικερς με τριετές συμβόλαιο ύψους 51 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως μετέδωσε την Παρασκευή το ESPN.

Ένας άλλος φόργουορντ της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας και ελεύθερος, ο Γιούτα Γουατανάμπε, συμφώνησε με τους Φοίνιξ Σανς μετά την αποχώρησή του από τους Μπρούκλιν Νετς, σύμφωνα με το Associated Press.

Η συνδυαστική φωτογραφία δείχνει τους Rui Hachimura (L) (NBAE/Getty/ WeLoveSports) και Yuta Watanabe (Getty/ WeLoveSports).

Ο Χατσιμούρα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δεν θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ Ανδρών με την Ιαπωνία, από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να επικεντρωθεί στην πέμπτη σεζόν του στο ΝΒΑ.

Ο 25χρονος είχε μέσο όρο 11,2 πόντους ανά αγώνα κατά τη διάρκεια της περασμένης κανονικής περιόδου με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και τους Λέικερς. Έγινε ο πρώτος Ιάπωνας παίκτης που έφτασε σε τελικό συνεδρίας του ΝΒΑ με τους Λέικερς, στους οποίους εντάχθηκε με ανταλλαγή στα μέσα της σεζόν.

Ο Γουατανάμπε ξεκινά την έκτη του σεζόν στο ΝΒΑ με την τέταρτη ομάδα του στο Φοίνιξ.