Μπάσκετ: Οι Λέικερς νίκησαν τους Σανς και ο Χατσιμούρα επιστρέφει από την επέμβαση στη μύτη

Ο Ρούι Χατσιμούρα πέτυχε επτά πόντους και μάζεψε δύο ριμπάουντ στην επιστροφή του από την επέμβαση στη μύτη την Τρίτη. Βοήθησε τους Λος Άντζελες Λέικερς να νικήσουν τους Φοίνιξ Σανς με 106-103 και να προκριθούν στα ημιτελικά του τουρνουά του ΝΒΑ που διαρκεί όλη τη σεζόν.

Το αστέρι της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ιαπωνίας δεν έχει αγωνιστεί από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 24 Νοεμβρίου, δύο ημέρες μετά το σπάσιμο της μύτης του σε αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς.

Φορώντας μια ειδικά κατασκευασμένη μάσκα προσώπου για να προστατεύσει τη μύτη του, έπαιξε 21 λεπτά στον πάγκο της Crypto.com Arena του Λος Άντζελες.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχε 31 πόντους, μοίρασε 11 ασίστ και μάζεψε 8 ριμπάουντ για να οδηγήσει τους Λέικερς στην τετράδα του πρώτου τουρνουά In-Season Tournament. Θα αντιμετωπίσουν τους New Orleans Pelicans στα ημιτελικά την Πέμπτη στο Λας Βέγκας.

Ο Κέβιν Ντουράντ ηγήθηκε των Σανς με 31 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Ιάπωνας συμπαίκτης του Χατσιμούρα, Γιούτα Γουατανάμπε, έμεινε στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι συμπαίκτες στην εθνική ομάδα μπάσκετ της Ιαπωνίας Rui Hachimura (R) των Λος Άντζελες Λέικερς και Yuta Watanabe των Φοίνιξ Σανς συνομιλούν μετά τη νίκη των Λέικερς επί των Σανς στα προημιτελικά του τουρνουά της σεζόν του ΝΒΑ στην Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες στις 5 Δεκεμβρίου 2023. (NBAE/Getty/ WeLoveSports)