Μπάσκετ: Ο φόργουορντ των Λέικερς Ρούι Χατσιμούρα έμεινε εκτός με κάταγμα στη μύτη

Ο φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ρούι Χατσιμούρα, θα χάσει το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς το Σάββατο λόγω ρινικού κατάγματος, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του ΝΒΑ.

Ο 25χρονος, ο οποίος έχει μέσο όρο 11,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ σε 12 παιχνίδια μέχρι στιγμής φέτος, αναμένεται να επανεκτιμηθεί από γιατρό σε περίπου μία εβδομάδα, όπως ανακοίνωσαν οι Λέικερς την Παρασκευή.

Πρόκειται για άλλο ένα πλήγμα για τον Χατσιμούρα, ο οποίος έχασε τέσσερα παιχνίδια από τα τέλη Οκτωβρίου με θλάση στο αριστερό μάτι πριν μπει στο πρωτόκολλο διάσεισης του ΝΒΑ.

Στην επιστροφή του στις 8 Νοεμβρίου σημείωσε 24 πόντους, που ήταν το ρεκόρ της σεζόν, στην ήττα των Λέικερς με 128-94 από τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο Χατσιμούρα πέτυχε εννέα πόντους και μάζεψε τρία ριμπάουντ σε 25 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι των Λέικερς, την Τετάρτη, στην ήττα με 104-101 από τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Rui Hachimura του Λος Άντζελες καρφώνει τη μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Houston Rockets στο Χιούστον του Τέξας, στις 8 Νοεμβρίου 2023. (Getty/ WeLoveSports)