Μπέιζμπολ: Η ηγετική ομάδα του συλλόγου του δημοτικού σχολείου

Ο Shohei Ohtani χτύπησε έναν αστακό, ένα τρίποντο και ένα μονό το Σάββατο, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τους Los Angeles Angels από το να χάσουν με 10-5 από τους Los Angeles Dodgers και να υποστούν την πρώτη τους ήττα με πέντε παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Το home run στο Dodger Stadium ήταν το 32ο του Ohtani στο MLB και το τριπλό το έκτο του στο MLB. Μπαίνει στο All-Star break και στα δύο πρωταθλήματα οδηγώντας τον μέσο όρο swing και το OPS (on-base percentage plus swing).

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, χτυπάει το 32ο home run της σεζόν εναντίον των Los Angeles Dodgers κατά τη διάρκεια ενός αγώνα MLB interleague στο Dodger Stadium στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις 8 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ως pitcher, ο Ohtani είναι ο πρώτος στο MLB που έχει τον χαμηλότερο μέσο όρο κτυπήματος των αντιπάλων.

Οι Ντότζερς σκότωσαν τον αριστερόχειρα των Αγγέλων Ριντ Ντέτμερς (2-6) με επτά ράνκινγκ σε 3-1/3 ίνινγκς. Με τους Angels να χάνουν 9-2 στο έβδομο inning, ο Ohtani χτύπησε τον Michael Grove (1-2) των Dodgers στο δεξί κέντρο με έναν παίκτη στο παιχνίδι. Ο αμφίδρομος σταρ σημείωσε ένα run παρηγοριάς στο ένατο inning με μια θυσία.

Στη Βοστώνη, ο Μασατάκα Γιοσίντα είχε το έκτο διαδοχικό του παιχνίδι με πολλά χτυπήματα και σημείωσε έναν γύρο για τους Boston Red Sox στη νίκη με 10-3 επί των Oakland Athletics του συμπατριώτη του Σιντάρο Φουτζινάμι. Ο Fujinami έπαιξε ένα inning χωρίς σκορ και δεν έχει επιτρέψει run στις πέντε τελευταίες του εμφανίσεις.