Μπέιζμπολ: Η Ιαπωνία κερδίζει το ασιατικό πρωτάθλημα Pro

Ο Makoto Kadowaki σημείωσε το νικητήριο run στο τέλος του 10ου inning και σφράγισε τη νίκη της Ιαπωνίας στο Ασιατικό Επαγγελματικό Πρωτάθλημα Μπέιζμπολ με 4-3 επί της Νότιας Κορέας στον τελικό της Κυριακής.

Όντας πίσω στο κάτω μέρος του 10ου inning στο Tokyo Dome, αφού η Νότια Κορέα σημείωσε ένα run χάρη στον διεθνή κανόνα ισοπαλίας που ενεργοποιεί έξτρα innings με δρομείς στην πρώτη και δεύτερη θέση, ο Shogo Sakakura ισοφάρισε το παιχνίδι με ένα one-out sacrifice fly πριν ο Kadowaki τελειώσει το παιχνίδι με ένα two-out single από τον Jung Hai Young.

Ο Makoto Kadowaki της Ιαπωνίας χτυπάει ένα single στο 10ο inning εναντίον της Νότιας Κορέας στον τελικό του Ασιατικού Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Μπέιζμπολ στο Tokyo Dome στις 19 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Makoto Kadowaki (C) της Ιαπωνίας δέχεται συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του μετά από ένα single στο 10ο inning εναντίον της Νότιας Κορέας στον τελικό του Ασιατικού Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Μπέιζμπολ στο Tokyo Dome στις 19 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

“Τι ανακούφιση”, δήλωσε ο νέος προπονητής της Ιαπωνίας Hirokazu Ibata. Η σκληρή δουλειά των παικτών έκανε δυνατή αυτή τη νίκη και τους είμαι ευγνώμων.

“Αυτός (ο Καντουάκι) είχε υπερβάλει λίγο, αλλά στο τέλος το πήρε εύκολα στο κέντρο του γηπέδου.

Ο Yoon Dong Hee έδωσε στη Νότια Κορέα το προβάδισμα με ένα single στο 10ο inning από τον δεξιό χειριστή Kojiro Yoshimura, ο οποίος ξεκίνησε το inning με ένα double play που έθεσε τις βάσεις για την επιστροφή της Ιαπωνίας.

Ο Ιάπωνας πίτσερ Tatsuya Imai (C) αφήνει ένα two-run homer στον Roh Si Hwan (L) της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια του τρίτου inning του τελικού του Ασιατικού Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Μπέιζμπολ στο Tokyo Dome στις 19 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Η Νότια Κορέα πήρε προβάδισμα δύο ρανς στο τρίτο inning από τον δεξιόχειρα Tatsuya Imai. Με δύο τρεξίματα μετά από μια βάση στις μπάλες και ένα λάθος, ο Roh Si Hwan, ο χτυπητής της βάσης, πέρασε μια μπάλα δίπλα από τον κοντό και έκανε ένα διπλό με δύο τρεξίματα.

Ο Shugo Maki από την Ιαπωνία χτυπά ένα solo home run στο πέμπτο inning εναντίον της Νότιας Κορέας στον τελικό του Ασιατικού Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Μπέιζμπολ στο Tokyo Dome στις 19 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Shugo Maki μείωσε τη διαφορά με ένα solo home run στο πέμπτο inning, και ο Chusei Mannami, ο οποίος έκανε τρία struck out, σημείωσε το καθοριστικό run στο έκτο inning με ένα sacrifice fly του Teruaki Sato.

Η Ταϊβάν κέρδισε τον αγώνα για την τρίτη θέση κερδίζοντας νωρίτερα την Αυστραλία με 4-3.