Μπέιζμπολ: Η ιστορία με το ξεκαθάρισμα των ντουλαπιών του Οχτάνι μπορεί να έχει τελειώσει για τη σεζόν

Αφού έμεινε εκτός του ενδέκατου συνεχόμενου αγώνα του με τραυματισμό στον δεξιό λοξό, ο σούπερ σταρ των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, καθάρισε το ντουλάπι του στο Angel Stadium την Παρασκευή, σηματοδοτώντας ότι ίσως τελείωσε για τη σεζόν.

Οι Angels αρνήθηκαν να σχολιάσουν την κατάσταση, λέγοντας μόνο ότι θα γίνει ανακοίνωση το Σάββατο, σύμφωνα με το MLB.com. Ο Οχτάνι έχει ήδη αποκλειστεί για τη σεζόν ως πίτσερ μετά τη ρήξη του ωλένιου πλάγιου συνδέσμου στον δεξιό αγκώνα του στις 23 Αυγούστου.

Οι οπαδοί εύχονται στον σούπερ σταρ των Los Angeles Angels Ohtani καλή τύχη αφού έμεινε εκτός για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμού στο στάδιο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο 29χρονος, ο οποίος θα είναι ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, έχει πετύχει 44 home runs και 20 κλεμμένες βάσεις, ενώ έχει 3,14 ERA και 167 strikeouts φέτος ως κορυφαίος pitcher των Angels.

Ο νικητής του βραβείου MVP της Αμερικανικής Λίγκας το 2021 είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο και φέτος.