Μπέιζμπολ: Η ιστορία των τεχνών και της χειροτεχνίας στη Γαλλία

Ο αμφίδρομος σούπερ σταρ Σοχέι Οχτάνι, ο οποίος αναμένεται να λάβει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του μπέιζμπολ όταν θα γίνει φέτος ελεύθερος πράκτορας, έγινε δεκτός στο MLB All-Star Game την Τρίτη από οπαδούς που φώναζαν ότι πρέπει να υπογράψει με τους Seattle Mariners της πατρίδας του.

Οι Los Angeles Angels του Οχτάνι έχουν να φτάσουν στην postseason από το 2014 και οι ήττες έχουν αρχίσει να τον κουράζουν. Στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους τη Δευτέρα, είπε στους δημοσιογράφους μέσω του διερμηνέα Ippei Mizuhara ότι “είναι απαίσιο να χάνεις”.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels προχωράει προς την τρίτη βάση στο τέταρτο inning του MLB All-Star Game στο Σιάτλ στις 11 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Μια πρόσφατη έξαρση τραυματισμών έχει μειώσει τις πιθανότητες των Angels να τερματίσουν αυτή την ξηρασία, ενώ αυξάνει τις πιθανότητες ο Ohtani να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Οι Λος Άντζελες Ντότζερς και οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς θεωρούνται οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, αλλά οι οπαδοί των Μάρινερς δεν έχουν εγκαταλείψει τις ελπίδες τους.

Έτσι, όταν ο Οχτάνι μπήκε στο ρόπαλο ως καθορισμένος χίτερ της Αμερικανικής Λίγκας στο πρώτο και στο τέταρτο innings την Τρίτη, τα συνθήματα “Έλα στο Σιάτλ” ακούστηκαν στο T-Mobile Park των Μάρινερς.

Ο Οχτάνι έκανε strike out στο πρώτο του at-bat και περπάτησε στο δεύτερο at-bat του.

Οι Άγγελοι πήγαν στο διάλειμμα των Αγίων Πάντων έχοντας χάσει εννέα από τα δέκα παιχνίδια, ενώ τον Ιούνιο είχαν κάνει το 14-13, όταν ο Οχτάνι έβαλε 15 home runs και σημείωσε 3,26 ERA ως αρχικός pitcher.