Μπέιζμπολ: Η ομάδα του Οχτάνι στη λίστα των τραυματιών, λένε οι Άγγελοι

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, θα χάσει τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν του MLB, αφού τοποθετήθηκε στη λίστα τραυματισμών 10 ημερών, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος το Σάββατο.

Ο Ohtani έμεινε εκτός του 11ου συνεχόμενου αγώνα του με τραυματισμό στον δεξιό λοβό και το ντουλάπι του άδειασε την Παρασκευή.

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, απεικονίζεται στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Cincinnati Reds στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 23 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports)

Ο 29χρονος είχε ήδη κλείσει τη σεζόν ως πίτσερ μετά τη ρήξη του ωλένιου πλάγιου συνδέσμου στον δεξιό αγκώνα του στις 23 Αυγούστου.

Μετά τον τραυματισμό στον αγκώνα, συνέχισε να χτυπά ως καθορισμένος χίτερ, αλλά δεν έχει παίξει από τότε που ένιωσε πόνο στον δεξιό λοβό του κατά τη διάρκεια προπόνησης πριν από τον αγώνα στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Οχτάνι τέθηκε στη λίστα τραυματισμών 10 ημερών και “θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν 2023”.

Ο Ohtani, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στο τέλος της σεζόν, πέτυχε 44 home runs και 20 κλεμμένες βάσεις με 10-5 ERA, 3,14 ERA και 167 strikeouts αυτή τη σεζόν ως κορυφαίος pitcher των Angels.

Είναι πρώτος στην Αμερικανική Λίγκα σε home runs και walks, αλλά τα 132 innings που έριξε είναι λιγότερα από τα 162 που χρειάζονται για να καταταγεί μεταξύ των αναγνωρισμένων αρχικών pitchers.

Ο νικητής του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη της Αμερικανικής Λίγκας το 2021 είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο και φέτος.