Μπέιζμπολ: Ντάρβις: 6 ατελείωτα ίννινγκ για 7η νίκη

Ο Γιου Ντάρβις έριξε έξι innings με τέσσερα άποντα και πήρε την έβδομη νίκη του την Τετάρτη. Οι San Diego Padres επικράτησαν με 2-0 των Toronto Blue Jays.

Ο Ντάρβις (7-6) γέμισε τις βάσεις με δύο άουτ στο πρώτο ίνινγκ στο μοναδικό του πρόβλημα, καθώς έβγαλε επτά άουτ, ενώ επέτρεψε τρία σε μια εμφάνιση 100 πίτς στο Rogers Centre.

“Η φόρμα μου ήταν καλή από την πρώτη στιγμή, τα βήματά μου είχαν καλή κίνηση και το σώμα μου κινήθηκε επίσης πολύ καλά”, δήλωσε ο δεξιός παίκτης. “Είναι υπέροχο που μπόρεσα να πάρω αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Yu Darvish των San Diego Padres ρίχνει εναντίον των Toronto Blue Jays κατά τη διάρκεια ενός αγώνα MLB στο Rogers Centre στο Τορόντο του Καναδά, 19 Ιουλίου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

Το single του Manny Machado στο πέμπτο inning εναντίον του Jose Berrios (8-7) παρήγαγε τα μοναδικά runs του αγώνα.

Ο δεξιός χειριστής των Minnesota Twins, Kenta Maeda, συνεχίζει να βελτιώνεται στην επιστροφή του από την επέμβαση στον αγκώνα Tommy John το 2021. Κράτησε τους Seattle Mariners σε δύο τρεξίματα με τρία χτυπήματα σε 6-1/3 innings, αλλά δεν πήρε απόφαση στη νίκη της ομάδας του με 6-3.

“Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να βγω εκεί έξω και να παίξω, και αυτό είναι που κάνω καλύτερα όλη τη χρονιά”, δήλωσε ο Maeda. “Ένιωσα καλά στα βήματά μου και η ταχύτητά μου ήρθε μαζί με αυτό. Είναι υπέροχο να μην ανησυχώ για τον αγκώνα μου.

Οι Los Angeles Angels κέρδισαν μια σειρά τριών αγώνων εναντίον των New York Yankees για πρώτη φορά από τον Ιούλιο του 2009, με νίκη 7-3.

Ο Seiya Suzuki, ο οποίος είχε τέσσερα χτυπήματα την Τρίτη, έκανε 2 στα 3 την Τετάρτη στη νίκη των Chicago Cubs με 8-3 επί των Washington Nationals.