Μπέιζμπολ: Οι Μούνε και Αζούμα οδήγησαν το Μπάφαλο στη νίκη με 2-1 στη σειρά της Ιαπωνίας

Ο Γιούμα Μούνε διπλασίασε για να σημειώσει δύο τρεξίματα και ο Γιούμα Τόνγκου πέτυχε ένα σόλο χόουμ ραν. Οι Orix Buffaloes νίκησαν με 5-4 τους Hanshin Tigers στο τρίτο παιχνίδι της Τρίτης και προηγήθηκαν στη σειρά Japan Series best of seven με δύο παιχνίδια έναντι ενός.

Ο Γιούμα Μούνε των Orix Buffaloes χτυπάει ένα διπλό στο πέμπτο inning του Game 3 της Japan Series εναντίον των Hanshin Tigers στο Koshien Stadium στη Nishinomiya της Ιαπωνίας στις 31 Οκτωβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ένα λεπτό αφότου ο Τόνγκου, ο πρωταθλητής του 2023 στο πρωτάθλημα του Ειρηνικού με μέσο όρο 0,307, χτύπησε έναν αστακό για να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1, ο Μούνε ολοκλήρωσε ένα πέμπτο ιννινγκ με τρία ρανς με ένα διπλό δύο ρανς στο δεξί κέντρο του Koshien Stadium.

Ένα sacrifice fly από τον Kenya Wakatsuki διεύρυνε το προβάδισμα των Buffalo σε 5-1 στην έκτη περίοδο, αλλά οι πρωταθλητές της Central League Tigers απάντησαν σκοράροντας τρία runs στην έβδομη περίοδο, με τον rookie Shota Morishita να πετυχαίνει ένα two-run single.

Οι φίλαθλοι παρακολουθούν από τις κερκίδες τους παίκτες των Hanshin Tigers και Orix Buffaloes να παρατάσσονται πριν από το τρίτο παιχνίδι του Japan Series στο Koshien Stadium στη Nishinomiya της Ιαπωνίας στις 31 Οκτωβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο δεξιός παίκτης της Orix, Kohei Azuma, ο οποίος είχε ρεκόρ 6-0 με ERA 2,06 στην κανονική περίοδο, επέτρεψε ένα run και πέντε hits σε πέντε innings. Δεν περπάτησε περισσότερο από έναν και έβγαλε τέσσερα άουτ σε μια προσπάθεια 81 πίτς.

Ο αριστερόχειρας της Hanshin, Masashi Ito, έδωσε τέσσερα runs, δύο κερδισμένα, σε πέντε innings εργασίας.

Ο starter των Hanshin Tigers, Masashi Ito, κοιτάζει προς τα πίσω αφού έδωσε ένα solo home run στον Yuma Tongu των Orix Buffaloes στο τέταρτο inning του τρίτου αγώνα του Japan Series στο Koshien Stadium στη Nishinomiya της Ιαπωνίας, στις 31 Οκτωβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Στο πρώτο Japan Series μεταξύ ομάδων από τη δυτική περιοχή Kansai από το 1964, οι Tigers κέρδισαν τον εναρκτήριο αγώνα με 8-0 και οι Buffaloes κέρδισαν τον δεύτερο αγώνα με το ίδιο σκορ.