Μπέιζμπολ: Οι Ντράγκονς χάνουν την 2.000ή τους επιτυχία χάρη στον Γιοχέι Οσίμα

Ο outfielder των Chunichi Dragons, Yohei Oshima, πέτυχε το 2.000ο home run της καριέρας του στην ήττα με 2-0 σε 12 innings από τους DeNA BayStars το Σάββατο.

Ο Yohei Oshima των Chunichi Dragons πανηγυρίζει αφού σημείωσε το 2.000ο χτύπημα της καριέρας του στο τρίτο inning του αγώνα με τους DeNA BayStars στις 26 Αυγούστου 2023 στο Vantelin Dome στη Ναγκόγια της κεντρικής Ιαπωνίας ( WeLoveSports).

Ο 37χρονος Oshima χτύπησε στο κέντρο στο τρίτο inning εναντίον του Kenta Ishida στο Vantelin Dome στη Ναγκόγια, καθιστώντας τον τον 55ο παίκτη του Nippon Professional Baseball που φτάνει σε αυτό το ορόσημο.

Με τους Dragons να προηγούνται με 2-0 στο τέλος του 12ου inning, το single του Oshima στα δεξιά, το 2.001ο hit της καριέρας του, έβαλε τους runners στις γωνίες με ένα out, αλλά ο reliever των BayStars, Kohei Morihara, απέσυρε τους επόμενους δύο batters για να τελειώσει το μαραθώνιο παιχνίδι.

Στην κορυφή του 12ου inning, ο Keita Sano έσπασε ένα αδιέξοδο χωρίς σκορ με ένα RBI single από τον Tatsuya Shimizu (3-3) πριν ο Neftali Soto προσθέσει ένα single για να σκοράρει ένα run.

Ο Taiga Kamichatani (2-2) έπαιξε ένα 11ο inning χωρίς σκορ για τη νίκη.

Αλλού, οι πρωτοπόροι της Pacific League Orix Buffaloes και Lotte Marines έμειναν στην ισοπαλία 0-0 σε 12 innings.