Μπέιζμπολ: Οι Ρεντ Σοξ νίκησαν 7-1 τους Μπρέιβς: Ο Γιοσίντα κάνει 3-4 με homer

Ο Μασατάκα Γιοσίντα έκανε 3-4 με ένα two-run homer την Τρίτη και βοήθησε τους Μπόστον Ρεντ Σοξ να νικήσουν 7-1 τους Ατλάντα Μπρέιβς και να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Ο Ιάπωνας outfielder βελτίωσε τον μέσο όρο του στο 0,320, τον καλύτερο στην Αμερικανική Λίγκα, αφού εκτόξευσε ένα two-run shot στα δεξιά, το τρίτο του homer της βραδιάς, στο κάτω μέρος του όγδοου inning.

Η μακρινή βόμβα, σε μια ρίψη 1-0 από τον δεξιό χειριστή Ντάισμπελ Ερνάντεζ, ήταν η 12η του Γιοσίντα στη σεζόν.

Ο Masataka Yoshida των Boston Red Sox παρακολουθεί το two-run home run του εναντίον των Atlanta Braves κατά τη διάρκεια του όγδοου inning στο Fenway Park στις 25 Ιουλίου 2023 στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης (Getty/ WeLoveSports).

“Το σημείο επαφής μου ήταν λίγο μπροστά, αλλά τα κατάφερα καλά για να βάλω το κεφάλι του ρόπαλου πάνω του. Η μπάλα απλά πέρασε, αλλά χαίρομαι που το έκανε”, δήλωσε ο Γιοσίντα, ο οποίος είχε επίσης δύο singles και έφτασε στη βάση αφού χτυπήθηκε από μια βολή.

Μετά από ένα καθυστερημένο ξεκίνημα λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι Red Sox προηγήθηκαν με 2-1 στο τέλος του πρώτου inning και δεν έμειναν ποτέ πίσω από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Braves στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο Γιοσίντα σταμάτησε στην τρίτη βάση στο κάτω μέρος του τρίτου, καθώς οι Braves έκαναν το πρώτο triple play που καταγράφηκε στα μεγάλα πρωταθλήματα φέτος.

Η Βοστώνη βρίσκεται δύο παιχνίδια πίσω από τους Toronto Blue Jays για την τρίτη και τελευταία θέση της AL Wild Card.

Ο Shohei Ohtani και οι Los Angeles Angels συνέχισαν επίσης την προσπάθειά τους για Wild Card, κερδίζοντας τους Detroit Tigers με 7-6 σε 10 innings. Ο Ohtani, ο κορυφαίος home run παίκτης του MLB, δεν είχε χτύπημα σε τρία at-bats, αλλά έκανε δύο walk και σημείωσε δύο runs.