Μπέιζμπολ: Οι Τίγρεις, μια κρίσιμη στιγμή για τη σειρά της Ιαπωνίας

Μετά από μια μακρά και δύσκολη πρώτη σεζόν στην Ιαπωνία, ο νεοεισερχόμενος Σέλντον Νιούζ βοήθησε με τα επιθετικά του πυροτεχνήματα στο 7ο παιχνίδι της Κυριακής με τους Ορίξ Μπάφαλο να οδηγήσουν τους Χανσίν Τάιγκερς στο πρώτο τους επαγγελματικό πρωτάθλημα μπέιζμπολ στην Ιαπωνία μετά από 38 χρόνια.

Αφού έκανε 0 προς 2 στο Game 2 εναντίον του αριστερόχειρα της Orix, Hiroya Miyagi, ο Neuse έβαλε τους Tigers στο δρόμο προς τη νίκη με ένα homer τριών ράνκινγκ στο τέταρτο inning και ένα single RBI σε ένα πέμπτο ράνκινγκ τριών ράνκινγκ.

Ο Sheldon Neuse των Hanshin Tigers πετυχαίνει ένα home run τριών ρανς στο τέταρτο inning εναντίον της Orix Buffalo κατά τη διάρκεια του Game 7 του Japan Series στο Kyocera Dome Osaka στην Οσάκα, στη δυτική Ιαπωνία, 5 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο 28χρονος Νιούζ εντάχθηκε στους Τάιγκερς μετά από 147 παιχνίδια στο MLB που μοιράστηκαν μεταξύ των Όκλαντ Αθλέτικς και των Λος Άντζελες Ντότζερς. Είχε 0,240 πόντους στη σεζόν με εννέα home runs σε 133 παιχνίδια, αλλά ήταν πρώτος και στα δύο ιαπωνικά πρωταθλήματα σε βοήθειες στα εξωτερικά γήπεδα με 12.

“Είναι απίστευτο από την αρχή της χρονιάς. Η ομάδα είναι υπέροχη”, δήλωσε αφού σημείωσε το τελευταίο out της σειράς. “Θέλω απλώς να τους ευχαριστήσω που με άφησαν να συμμετέχω φέτος.

Αναγνώρισε επίσης τη δουλειά που έχει κάνει η οικογένειά του για να τον υποστηρίξει στο νέο του ρόλο.

“Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω (την οικογένειά μου) για τις θυσίες που έχουν κάνει.

Οι Hanshin Tigers πανηγυρίζουν τη νίκη τους κατά τη διάρκεια του αποφασιστικού Game 7 του Japan Series εναντίον των Orix Buffaloes στο Kyocera Dome Osaka στην Οσάκα, στη δυτική Ιαπωνία, στις 5 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ερωτηθείς για τη σεζόν του πριν από την έναρξη της σειράς, ο Νις παραδέχτηκε ότι τα πράγματα δεν είχαν πάει τόσο ομαλά όσο αναμενόταν.

“Ανεβοκατεβάσματα, πολύ περισσότερα κατεβάσματα παρά ανεβάσματα, αλλά ως ομάδα καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα πάντα… και το να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην Κεντρική Λίγκα ήταν μεγάλη υπόθεση”, δήλωσε στο WeLoveSports News. “Θα ήθελα να μπορούσα να συνεισφέρω λίγο περισσότερο, αλλά όλα κρίνονται σε αυτή την τελευταία σειρά.