Μπέιζμπολ: Οι χειμερινές συναντήσεις του MLB τελειώνουν με τον Σοχέι Οχτάνι να μην έχει υπογράψει ακόμα

Ο δύο φορές MVP της Αμερικανικής Λίγκας Shohei Ohtani δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία μετά το τέλος των χειμερινών συναντήσεων του Major League Baseball την Πέμπτη.

Αλλά δεν έλειψαν οι εικασίες, με αναφορές ότι οι Los Angeles Dodgers ρώτησαν τον βετεράνο Joe Kelly αν θα ήταν διατεθειμένος να παραδώσει τη φανέλα με το Νο 17 αν ο Ohtani υπέγραφε.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels πετυχαίνει το 40ο home run του στις 3 Αυγούστου 2023 και ρίχνει για τη 10η νίκη του στις 9 Αυγούστου 2023 στο Anaheim της Καλιφόρνια ( WeLoveSports).

Ο αμφίδρομος αστέρας έκανε επίσης μια αυτοσχέδια επίσκεψη στο συγκρότημα ανάπτυξης παικτών των Toronto Blue Jays στο Dunedin της Φλόριντα, δείχνοντας ότι σκέφτεται να έρθει στον Καναδά.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο μάνατζερ των Dodgers, Dave Roberts, αποκάλυψε ότι είχε συναντήσει τον Ohtani και δήλωσε ότι η υπογραφή του ήταν η “κορυφαία προτεραιότητα” του συλλόγου για την off-season.

Με τους San Francisco Giants και τους Los Angeles Angels, την πρώτη του ομάδα στο MLB, να βρίσκονται επίσης στο παιχνίδι, ο Ohtani αναμένεται να πάρει σύντομα την απόφασή του.

Φωτογραφία αρχείου που δείχνει τον Yoshinobu Yamamoto να ρίχνει για τους Orix Buffaloes κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ της Pacific League εναντίον των SoftBank Hawks στο Kyocera Dome Osaka στις 13 Μαΐου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Ιάπωνας δεξιόχειρας pitcher Yoshinobu Yamamoto δεν έχει ακόμα ομάδα, αλλά αρκετές ομάδες αναζητούν την υπογραφή του.

Οι New York Yankees παραμένουν ένας από τους μνηστήρες του, αφού ολοκλήρωσαν μια υψηλού προφίλ συμφωνία για την απόκτηση των outfielders Juan Soto και Trent Grisham από τους San Diego Padres με αντάλλαγμα πέντε παίκτες.