Μπέιζμπολ: Οι Padres και οι Dodgers θα ανοίξουν την κανονική περίοδο του MLB 2024 στη Σεούλ

Οι San Diego Padres και οι Los Angeles Dodgers θα ανοίξουν τη σεζόν 2024 με δύο παιχνίδια στη Σεούλ στις 20 και 21 Μαρτίου, ανακοίνωσαν την Τετάρτη η Major League Baseball και η ένωση των παικτών της.

Η σειρά της Σεούλ θα ανοίξει την κανονική περίοδο του MLB και θα σηματοδοτήσει τους πρώτους αγώνες της κανονικής περιόδου του MLB που θα διεξαχθούν ποτέ στη Νότια Κορέα. Στη σειρά αναμένεται να συμμετάσχουν ο Κορεάτης infielder των Padres Kim Ha Seong και ο Ιάπωνας pitcher Yu Darvish.

Το 2024, οι Boston Red Sox και οι Tampa Bay Rays θα δώσουν αγώνες ανοιξιάτικης προετοιμασίας στη Δομινικανή Δημοκρατία στις 9 και 10 Μαρτίου.

Οι αγώνες της κανονικής περιόδου θα διεξαχθούν επίσης στην Πόλη του Μεξικού στις 27 και 28 Απριλίου μεταξύ των Houston Astros και των Colorado Rockies και στο Λονδίνο στις 8 και 9 Ιουνίου μεταξύ των New York Mets και των Philadelphia Phillies, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του MLB.

Φωτογραφία αρχείου τραβηγμένη στις 23 Απριλίου 2023, δείχνει τον παίκτη των San Diego Padres Kim Ha Seong στο Chase Field στο Φοίνιξ της Αριζόνα ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο πίτσερ των San Diego Padres Yu Darvish ρίχνει εναντίον των Colorado Rockies κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ στο Coors Field στο Ντένβερ του Κολοράντο, στις 9 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports