Μπέιζμπολ: Ο Γιουσέι Κικούτσι, χτυπημένος για 6 runs σε 5 innings, χάνει το παιχνίδι

Ο Yusei Kikuchi έδωσε έξι runs, συμπεριλαμβανομένων δύο home runs, σε πέντε innings και γνώρισε την ήττα την Τετάρτη, καθώς οι Toronto Blue Jays ηττήθηκαν με 10-0 από τους Texas Rangers.

Ο Yusei Kikuchi των Toronto Blue Jays ρίχνει εναντίον των Texas Rangers κατά τη διάρκεια αγώνα MLB στο Rogers Centre, Τορόντο, 13 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Kikuchi (9-6) επέτρεψε τέσσερα runs στο τέταρτο inning, όταν ο Jonah Heim σημείωσε το πρώτο run με δύο παίκτες και ένα out, ενώ ακολούθησε ένα three-run shot από τον Nathaniel Lowe, ο οποίος χτύπησε με 1-1 pitch πάνω από τον τοίχο του κεντρικού γηπέδου στο Rogers Centre.

Ο Ρόμπι Γκρόσμαν, ο οποίος είχε το πρώτο χτύπημα των Ρέιντζερς στο τέταρτο ίνινγκ, πέτυχε ένα home run δύο ρανς στο πέμπτο ίνινγκ με ένα 2-1 curveball από τον Κικούτσι με δύο άουτ.

“Δεν μπόρεσα να ρίξω γρήγορες μπάλες που οι παίκτες δεν θα ήθελαν να δουν, γεγονός που τους ώθησε να χτυπήσουν μεγάλες σπαστές μπάλες”, δήλωσε ο Kikuchi. “Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας και ήθελα να κερδίσω. Δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα.

Η αναμονή του Kikuchi για την πρώτη του διψήφια σεζόν στο MLB συνεχίζεται, καθώς ο αριστερόχειρας δεν έχει καταγράψει ποτέ περισσότερες από επτά νίκες τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Shintaro Fujinami, εν τω μεταξύ, έπαιξε ένα τέλειο ένατο inning, πετώντας οκτώ μπάλες, καθώς οι Baltimore Orioles έχασαν 1-0 από τους St Louis Cardinals.