Μπέιζμπολ: Ο Γιου Ντάρβις επιβεβαιώνει το τέλος της σεζόν του μετά από φλεγμονή στον αγκώνα του

Ο πίτσερ των San Diego Padres Yu Darvish μιλάει στους δημοσιογράφους στο Dodger Stadium στο Λος Άντζελες στις 12 Σεπτεμβρίου 2023, αφού η ομάδα του MLB τον απέκλεισε επίσημα για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω μιας αντίδρασης πίεσης στον αγκώνα του ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο δεξιός παίκτης των San Diego Padres, Yu Darvish, δήλωσε την Τρίτη ότι δεν θα παίξει ξανά φέτος, ενώ θα αναρρώνει από φλεγμονή στον αγκώνα του.

Ο 37χρονος μπήκε στη λίστα τραυματιών αφού επέτρεψε πέντε τρεξίματα σε τέσσερα innings σε μια ήττα με 7-3 από τους Milwaukee Brewers στις 25 Αυγούστου. Είπε ότι η αποθεραπεία του δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί τις επόμενες δύο εβδομάδες.

“Συμφωνήσαμε να το αφήσουμε έτσι (για τη φετινή σεζόν) γιατί δεν υπάρχει αρκετός χρόνος”, δήλωσε ο Ντάρβις στο Λος Άντζελες, όπου ο προπονητής Μπομπ Μέλβιν μίλησε επίσης στους δημοσιογράφους.

Ο Ντάρβις έκανε 8-10 σε 24 ξεκινήματα φέτος, σημειώνοντας ERA 4,56. Ο βετεράνος, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε για τους Nippon Ham Fighters, τους Texas Rangers, τους Los Angeles Dodgers και τους Chicago Cubs, έχει τέσσερις νίκες λιγότερες από 200 στην επαγγελματική του καριέρα.

“Δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά δεν μπορώ να ρίξω. Είναι απογοητευτικό, φυσικά”, δήλωσε ο Ντάρβις. “Θα κάνω τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να θεραπεύσω τον τραυματισμό.