Μπέιζμπολ: Ο Κέντα Μάιντα κερδίζει για τρίτη φορά μετά από 6 σταθερά innings απέναντι στους D’backs

Ο δεξιός παίκτης των Minnesota Twins, Kenta Maeda, έβγαλε επτά άουτ σε έξι innings μπέιζμπολ, αφήνοντας μόλις ένα run και δύο hits, για να πάρει την τρίτη του νίκη με 12-1 επί των Arizona Diamondbacks το Σάββατο.

Ο Maeda (3-6) έχασε το μοναδικό του run σε ένα solo shot του Lourdes Gurriel Jr. στο δεύτερο inning, αλλά απέσυρε τους τελευταίους 14 batters σε μια προσπάθεια 87 πίτς στο Target Field.

Ο Ryan Jeffers πέτυχε δύο home runs, ένα double και τέσσερα runs σκόραρε για τους Twins, ενώ οι Michael A. Taylor και Max Kepler σκόραραν επίσης για να δώσουν στον Maeda ένα προβάδισμα 10-1 όταν αποχώρησε από το mound.

Ο δεξιός παίκτης των Minnesota Twins, Kenta Maeda, ρίχνει εναντίον των Arizona Diamondbacks στο Target Field στη Μινεάπολη της Μινεσότα στις 5 Αυγούστου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

“Προσπάθησα να επιτεθώ στη ζώνη, αφού οι συμπαίκτες μου με υποστήριξαν πολύ και πήγε καλά”, δήλωσε ο Maeda, ο οποίος ξεκίνησε για 12η φορά φέτος, αφού έχασε όλη την περσινή σεζόν μετά από εγχείρηση Tommy John τον Σεπτέμβριο του 2021.

“Ήμουν δημιουργικός χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από ρίψεις και μπόρεσα να ρίξω καλά στη στεφάνη με όλες. Μαθαίνω με δοκιμή και λάθος και τα πράγματα βελτιώνονται σταδιακά, γεγονός που οδηγεί σε καλά αποτελέσματα.

Ο Μασατάκα Γιοσίντα έκανε το 2-4 και έφτασε τα 1.000 χτυπήματα στο ιαπωνικό επαγγελματικό μπέιζμπολ και στο MLB μαζί. Οι Boston Red Sox έχασαν με 5-4 από τους Toronto Blue Jays.

Ο αστέρας Shohei Ohtani διέκοψε το νικηφόρο σερί των εννέα αγώνων του στο 0-4. Οι Los Angeles Angels έχασαν με 3-2 από τους Seattle Mariners, χάνοντας το πέμπτο σερί παιχνίδι τους.