Μπέιζμπολ: Ο Κέντα Μάιντα πήρε την πρώτη του νίκη μετά από ένα μήνα, οι Τουίνς νίκησαν τους Μετς

Ο Κέντα Μάιντα ξεπέρασε ένα αργό ξεκίνημα και πήρε την πρώτη του νίκη μετά από λίγο περισσότερο από ένα μήνα το Σάββατο, αφού επέτρεψε δύο ρανς με πέντε χτυπήματα σε 5-1/3 λεπτά στη νίκη των Μινεσότα Τουίνς με 8-4 επί των Νιου Γιορκ Μετς.

Ο Maeda (4-7) επέτρεψε στον Brandon Nimmo να πάει βαθιά μετά από μόλις τρία pitches στο παιχνίδι και ο Daniel Vogelbach σημείωσε επίσης ένα run στο πρώτο inning για τους Mets, αλλά ο δεξιός χειριστής τους κράτησε μακριά από τον πίνακα στη συνέχεια στο Target Field.

Ο Donovan Solano σημείωσε ένα run στο δεύτερο inning και ο Kyle Farmer σημείωσε άλλο ένα run στο τρίτο από τον David Peterson (3-8) για να δώσει το προβάδισμα στους Twins.

“Το πρώτο σετ δεν ήταν πολύ καλό, αλλά μπόρεσα να προσαρμοστώ μετά από αυτό”, δήλωσε ο Maeda. “Είναι πολύ ωραίο να παίρνουμε μια νίκη. Θα ήταν καλύτερα αν μπορούσα να παίξω μέχρι το τέλος του έκτου inning.

Ο Max Kepler άνοιξε τις βάσεις με ένα triple και ο Farmer διπλασίασε για άλλο ένα RBI, καθώς οι Twins σημείωσαν τέσσερα αποφασιστικά runs στην έβδομη περίοδο.

Ο πίτσερ των Minnesota Twins Kenta Maeda ρίχνει εναντίον των New York Mets κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ στο Target Field στη Μινεάπολη της Μινεσότα στις 9 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Shintaro Fujinami εργάστηκε 1-2/3 τέλεια innings ανακούφισης για να πάρει επίσης μια νίκη. Οι Baltimore Orioles κέρδισαν τους Boston Red Sox με 13-12.

Ο Fujinami (7-8) στάλθηκε στο mound καθώς οι Orioles προηγούνταν με 7-6, αλλά με δύο παίκτες και ένα out στο πέμπτο inning στο Fenway Park. Μια διπλή κλοπή αύξησε την πίεση, αλλά ο Fujinami απέσυρε δύο παίκτες για να βγει από την εμπλοκή.

Ο αναπληρωματικός πίτσερ των Baltimore Orioles, Shintaro Fujinami, αντιδρά αφού πήρε το τελευταίο out στο έκτο inning κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Boston Red Sox στο Fenway Park στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης στις 9 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Οι Orioles σημείωσαν δύο runs στην αρχή του έκτου inning πριν ο Fujinami πετύχει άλλο ένα μηδέν στο κάτω μισό του παιχνιδιού, βάζοντας τους Rafael Devers και Justin Turner να πάνε στην τρίτη βάση και βγάζοντας εκτός τον Triston Casas με τρεις ρίψεις με μια γρήγορη μπάλα στα 100 mph.

“Οι νίκες έρχονται πάντα την κατάλληλη στιγμή για τους αναπληρωματικούς. Απλά πιστεύω ότι είμαι τυχερός”, δήλωσε ο Fujinami. “Η δουλειά μου τώρα είναι να επιτίθεμαι στη ζώνη και να επικεντρώνομαι σε αυτήν, είτε είναι καλή είτε κακή.

Ο Μασατάκα Γιοσίντα έκανε 3 στα 6 και οι Red Sox πέτυχαν 23 χτυπήματα, αλλά έχασαν από μια αποτελεσματική ομάδα των Orioles που σημείωσε 13 τρεξίματα με 14 χτυπήματα.