Μπέιζμπολ: Ο Κικούτσι φτάνει τις 10 νίκες για πρώτη φορά στο MLB

Ο Γιουσέι Κικούτσι έφτασε τις διψήφιες νίκες σε μια σεζόν στο Major League για πρώτη φορά στην καριέρα του την Τρίτη, αφού έπαιξε πέντε και πλέον innings στη νίκη των Toronto Blue Jays με 7-1 επί των New York Yankees.

Ο Kikuchi (10-6) έδωσε το μοναδικό run του αγώνα στο πρώτο inning, επιτρέποντας ένα single και στη συνέχεια ένα double στον Gleyber Torres στο Yankee Stadium. Ο αριστερόχειρας ξεκίνησε το δεύτερο και το τρίτο inning δίνοντας ένα χτύπημα, αλλά απέσυρε όλους τους υπόλοιπους πριν επιτρέψει ένα walk και αποχωρήσει από το mound με κράμπα στον ώμο στο έκτο inning, όταν οι Blue Jays προηγούνταν με 4-1.

Ο pitcher των Toronto Blue Jays Yusei Kikuchi ρίχνει εναντίον των New York Yankees κατά τη διάρκεια αγώνα μπέιζμπολ στο Yankee Stadium στη Νέα Υόρκη στις 19 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

“Είναι πολύ ενθαρρυντικό να κερδίζεις διψήφιο αριθμό παιχνιδιών και είμαι χαρούμενος γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια (στο MLB)”, δήλωσε ο Kikuchi, ο οποίος είχε επτά strikeouts σε fly balls. “Τελικά έφτασα εδώ μετά από αγώνα και μάχη με την οικογένειά μου, τον προπονητή μου και τον διερμηνέα μου.

Οι George Springer, Bo Bichette και Alejandro Kirk σκόραραν βαθιά για τους Blue Jays, οι οποίοι κέρδισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.

Αλλού, ο Kenta Maeda έβγαλε πέντε shutout innings με ένα χτύπημα και ένα walk και κέρδισε το τρίτο του συνεχόμενο ξεκίνημα, οδηγώντας τους Minnesota Twins σε νίκη με 7-0 επί των Cincinnati Reds.

Ο Maeda (6-7) έβγαλε οκτώ άουτ σε μια κυρίαρχη εμφάνιση 83 πίτς στο Great American Ball Park, κάνοντας τέσσερα τέλεια ίννινγκ, ενώ δέχτηκε ένα διπλό και έναν περίπατο στο τέταρτο ίννινγκ.

Ο Ryan Jeffers και ο Willi Castro έκαναν homer για τους Twins, οι οποίοι προηγούνται στην American League Central με οκτώ παιχνίδια.

“Η κατάστασή μου δεν ήταν καλή, αλλά μπόρεσα να ρίξω όπως αναμενόταν χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από ρίψεις. Χειρίστηκα καλά και αποτελεσματικά τις σπαστές μπάλες μου”, δήλωσε ο δεξιός παίκτης. “Ελπίζω να διατηρήσω την καλή μου φόρμα και να προετοιμάζομαι ακούραστα μέχρι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Ο Seiya Suzuki πέτυχε το 19ο homer του με ένα σόλο σουτ στο τρίτο inning και έκανε 3-4. Οι Σικάγο Καμπς νίκησαν με 14-1 τους Πίρτσμπουργκ Πίρατς και έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων τους.

Ο Μασατάκα Γιοσίντα πέτυχε ένα σινγκλ με δύο ράνκινγκ στο τρίτο ίνινγκ και έκανε 1 προς 4, αλλά οι Boston Red Sox γνώρισαν την ήττα με 6-4 από τους Texas Rangers.

Ο pitcher των Toronto Blue Jays, Yusei Kikuchi, προετοιμάζεται για το επόμενο inning στον πάγκο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των New York Yankees στο Yankee Stadium στη Νέα Υόρκη στις 19 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)