Μπέιζμπολ: Ο Κικούτσι χάνει τη θέση του, οι Ρόκις ανακάμπτουν και κερδίζουν τους Μπλου Τζέις

Ο starter των Toronto Blue Jays, Yusei Kikuchi, έχασε το προβάδισμα και κηρύχθηκε χαμένος το Σάββατο, όταν οι Colorado Rockies επέστρεψαν στη νίκη με 8-7.

Ο Kikuchi (9-5) επέτρεψε έξι τρεξίματα, δύο κερδισμένα, με έξι χτυπήματα και τέσσερις περιπάτους σε 4-2/3 innings, ενώ έβγαλε έξω τέσσερις παίκτες, στο Coors Field του Ντένβερ.

Ο Ιάπωνας αριστερόχειρας προηγήθηκε με 5-0 στο κάτω μέρος του δεύτερου inning, πριν παραδώσει δύο runs σε ένα single του Charlie Blackmon που γέμισε τις βάσεις.

Ο Yusei Kikuchi των Toronto Blue Jays ρίχνει εναντίον των Colorado Rockies στο Coors Field στο Ντένβερ του Κολοράντο στις 2 Σεπτεμβρίου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

Έδωσε άλλα δύο στην τέταρτη περίοδο, καθώς το Κολοράντο μείωσε σε 5-4, και αποσύρθηκε με δύο άουτ στην πέμπτη περίοδο, αφού έβαλε το καθοριστικό run στη βάση με back-to-back walks.

“Έμεινα πίσω στην καταμέτρηση επειδή το έκανα πολύ εύκολο να ξεχωρίσω ποιες γρήγορες μπάλες ήταν μπάλες ή στράικ, και πήγαν πίσω από τη σπαστή μπάλα μου”, δήλωσε ο Kikuchi. “Ξέρω τι πρέπει να διορθωθεί, οπότε θέλω να κάνω τις απαραίτητες προσαρμογές.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του MLB, ο Shohei Ohtani έμεινε άποντος, ενώ έκανε τρεις περιπάτους για τους Los Angeles Angels στην ήττα τους με 2-1 από τους Oakland Athletics.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Ohtani, ο κορυφαίος home run παίκτης του MLB, δεν κατάφερε να σκοράρει για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι, το μεγαλύτερο σερί ανενεργών αγώνων του στη σεζόν.

Οι 21 βόλτες του είναι οι περισσότερες φέτος στις Majors και επίσης οι περισσότερες του Ohtani σε μια σεζόν στο MLB, ξεπερνώντας τις 20 βόλτες του από το 2021. Οι περίπατοι έγιναν δεκτοί με αποδοκιμασίες από το κοινό, το οποίο ήλπιζε να δει τον Ohtani να ταλαντεύεται παρά το γεγονός ότι οι Angels ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα.