Μπέιζμπολ: Ο Κοντάι Σένγκα κερδίζει για 8η φορά και οι Μετς νικούν τους Καμπς

Την όγδοη νίκη του σημείωσε ο Kodai Senga τη Δευτέρα, αφού ο δεξιός παίκτης περιόρισε τους Chicago Cubs σε δύο runs σε έξι innings στη νίκη με 11-2 επί των New York Mets.

Ο Senga (8-6) επέτρεψε επτά χτυπήματα και δύο περιπάτους στο Citi Field της Νέας Υόρκης, αλλά είχε υποστήριξη από τον Pete Alonso, του οποίου το three-run home run στην πρώτη περίοδο και το two-run blast στην τρίτη περίοδο από τον Drew Smyly (8-8) βοήθησαν τους Mets να τερματίσουν ένα σερί έξι χτυπημάτων.

Ο Kodai Senga των New York Mets ρίχνει εναντίον των Chicago Cubs κατά τη διάρκεια αγώνα MLB στο Citi Field στη Νέα Υόρκη στις 7 Αυγούστου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

“Ο Αλόνσο χτύπησε ένα home run για εμάς στην αρχή και με έκανε να νιώσω άνετα στο παιχνίδι”, δήλωσε ο Σένγκα. “Έχω ρίξει στη βροχή στις τελευταίες μου συμμετοχές, αλλά βρίσκω σιγά σιγά τον ρυθμό μου.

Ο Cody Bellinger, ο βασικός παίκτης των Cubs, σημείωσε ένα run στο τρίτο inning και στη συνέχεια άλλο ένα στο πέμπτο με μια βολή του Senga.

Ο αστέρας Shohei Ohtani πέτυχε ένα διπλό, έκλεψε μια βάση και σκόραρε, αλλά οι Los Angeles Angels δέχτηκαν έξι ράνκινγκ στο ένατο ίνινγκ και έχασαν το προβάδισμα με 3-2, χάνοντας το έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι τους με 8-3 από τους San Francisco Giants.