Μπέιζμπολ: Ο Μασατάκα Γιοσίντα έχει 3 χτυπήματα και οδηγεί τον μέσο όρο της AL

Ο αριστερός παίχτης των Boston Red Sox, Masataka Yoshida, ανέβηκε στην κορυφή του μέσου όρου της Αμερικανικής Λίγκας με 0,319, αφού έκανε 3-4 χτυπήματα με ένα RBI στη νίκη με 8-6 επί των New York Mets στο δεύτερο παιχνίδι της διπλής αναμέτρησης του Σαββάτου.

Ο 30χρονος πρωτάρης της Major League πέτυχε τρία singles ξεκινώντας με ένα line drive στο αριστερό πεδίο εναντίον του Max Scherzer στο πρώτο inning στο Fenway Park.

Στο τρίτο inning, το ground ball του Yoshida στο δεύτερο hit του άγγιξε τα πόδια του Scherzer και έφτασε στο δεύτερο με λάθος ρίψης του δεξιού παίκτη.

Ο Yoshida, δύο φορές πρωταθλητής κτυπήματος στο Ιαπωνικό Πρωτάθλημα Ειρηνικού, πρόσθεσε άλλο ένα single στα αριστερά εναντίον του reliever Trevor Gott για να σκοράρει ένα run για το 6-3.

“Πήρα ένα χτύπημα στο πρώτο μου παιχνίδι εναντίον του Scherzer, ενός από τους καλύτερους pitchers στο MLB. Όσο για το δεύτερο χτύπημά μου, ήμουν τυχερός με το πού προσγειώθηκε”, δήλωσε ο Yoshida.

Ο Masataka Yoshida των Boston Red Sox χτυπάει κατά τη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού ενός διπλού αγώνα εναντίον των New York Mets στο Fenway Park στη Βοστώνη στις 22 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

“Χτυπάω όταν έχω όρεξη, αντί να κοιτάζω τη μπάλα και να προσαρμόζομαι σε αυτήν, και διορθώνω πράγματα κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων αν είμαι εκτός στόχου.

Ο Τζέιμς Πάξτον των Red Sox (6-2) επέτρεψε τρία τρεξίματα σε έξι innings εργασίας για τη νίκη. Ο Scherzer (8-4) χρεώθηκε με πέντε runs σε έξι innings.

Στο Game 1, ο Yoshida ήταν 0-for-3 με ένα περπάτημα, ενώ ο αρχικός pitcher των Mets, Kodai Senga, έλαβε μη-απόφαση αφού επέτρεψε τρία runs, δύο κερδισμένα, σε 3-1/3 innings. Οι Μετς κέρδισαν με 5-4.

Μεταξύ άλλων Ιαπώνων παικτών, ο Shohei Ohtani δεν σημείωσε κανένα χτύπημα σε τέσσερα παιχνίδια, με τρία strikeouts, στην ήττα των Los Angeles Angels με 3-0 από τους Pittsburgh Pirates.

Ο δεξιός παίκτης των Chicago Cubs, Seiya Suzuki, σημείωσε 3-5 με δύο ρανς στη νίκη με 8-6 επί των St. Louis Cardinals.