Μπέιζμπολ: Ο Μασατάκα Γιοσίντα βοηθά τους Red Sox να νικήσουν τους Royals με την πολυαναμενόμενη διάσωση αστακού

Ο Μασατάκα Γιοσίντα έβαλε τέλος σε μια ξηρασία 12 παιχνιδιών με home run την Κυριακή, βοηθώντας τους Boston Red Sox να νικήσουν με 7-3 τους Kansas City Royals με ένα three-run homer.

Ξεκινώντας στο αριστερό γήπεδο και χτυπώντας έκτος, ο Yoshida χτύπησε για πρώτη φορά από τις 18 Αυγούστου, όταν έκανε homer στην αρχή του τέταρτου inning στο Kauffman Stadium στο Kansas City.

Ο αριστερόχειρας έπιασε ένα changeup από τον Zack Greinke (1-14) και το χτύπησε 415 πόδια στο κέντρο της περιοχής για το 14ο home run του στη σεζόν.

Ο Γιοσίντα, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους χτυπητές της Αμερικανικής Λίγκας στη νεοσύστατη καμπάνια του, σημείωσε 0,253 στο δεύτερο μισό της σεζόν, σύμφωνα με το MLB.com.

Ο Masataka Yoshida των Boston Red Sox χτυπάει ένα three-run home run εναντίον των Kansas City Royals στο τρίτο inning στο Kauffman Stadium στο Kansas City, Missouri στις 3 Σεπτεμβρίου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

“Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που έχουμε πάρει στα χέρια μας μια μπάλα, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε καλά. “Έκανα σταθερή επαφή ακριβώς εκεί που αιωρούνταν.

Ο Γιοσίντα πέτυχε επίσης ένα single στο αντίθετο πεδίο στο δεύτερο μέρος μιας εμφάνισης 2 προς 4 που η Βοστώνη ελπίζει ότι είναι η αρχή μιας ανατροπής για τον αρχάριο της επιλογής της.

“Είμαι ακόμα πολύ μακριά”, δήλωσε ο πρώην αστέρας των Orix Buffaloes.

Με τους Red Sox να αγωνίζονται για να καλύψουν 5,5 παιχνίδια από τους Houston Astros για την τρίτη και τελευταία θέση της AL Wild Card, ο Yoshida δήλωσε ότι η Βοστώνη δεν έχει “άλλη επιλογή από το να συνεχίσει να κερδίζει”.

Ο Masataka Yoshida των Boston Red Sox πανηγυρίζει το three-run home run του με τους συμπαίκτες του στο τρίτο inning εναντίον των Kansas City Royals στο Kauffman Stadium στο Kansas City, Missouri στις 3 Σεπτεμβρίου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

Ο Shohei Ohtani δεν χτύπησε, αλλά έκλεψε την 20ή του βάση για τους Los Angeles Angels στην ήττα τους με 10-6 από τους Oakland Athletics. Ο Οχτάνι έκανε επίσης δύο περιπάτους σε μια μέρα με 0 προς 3 στο πιάτο.

Ο starter των Minnesota Twins, Kenta Maeda, δεν έριξε καθόλου στην ήττα της ομάδας του με 5-6 από τους Texas Rangers. Σε πέντε innings, ο δεξιόχειρας επέτρεψε τρία runs με εννέα hits και δύο walks, ενώ έβγαλε τρία strike out.