Μπέιζμπολ: Ο Μασατάκα Γιοσίντα πετυχαίνει 2 χτυπήματα και ένα RBI πριν τραυματιστεί

Ο νεοσύλλεκτος outfielder των Boston Red Sox, Masataka Yoshida, πήρε ένα RBI single ανάμεσα στα δύο hits που είχε πριν τραυματιστεί στη νίκη του Σαββάτου με 7-6 επί των Toronto Blue Jays.

Ο Yoshida χτυπήθηκε ακριβώς κάτω από το δεξί γόνατο από μια γρήγορη μπαλιά των 102 mph από τον Nate Pearson στο έβδομο inning στο Rogers Centre. Οι ακτινογραφίες του ήταν αρνητικές και οι Red Sox δήλωσαν ότι πρόκειται για θλάση στο κάτω μέρος του δεξιού του ποδιού.

Ο δύο φορές πρωταθλητής της Ιαπωνίας στο πρωτάθλημα του Ειρηνικού αντικαταστάθηκε από έναν αναπληρωματικό pitcher στο ένατο inning και τελείωσε το παιχνίδι με 2 στα 3.

Ο Masataka Yoshida των Boston Red Sox αντιδρά αφού χτυπήθηκε από μια βολή στο έβδομο inning ενός αγώνα εναντίον των Toronto Blue Jays, 1 Ιουλίου 2023, στο Rogers Centre στο Τορόντο ( WeLoveSports).

Ο Yoshida χτύπησε ένα χτύπημα βάσης από τον συμπατριώτη του Yusei Kikuchi στο δεύτερο inning και διεύρυνε το προβάδισμα των Red Sox σε 5-2 με ένα single RBI δύο out στο κέντρο της περιοχής σε ένα πέμπτο inning με τρία runs.

Ο Kikuchi (7-3) υπέστη την ήττα, αφού έδωσε πέντε ράνκινγκ με επτά χτυπήματα σε 4-1/3 innings.

Μεταξύ άλλων Ιαπώνων παικτών, ο Shohei Ohtani δεν σημείωσε κανένα χτύπημα σε τέσσερα παιχνίδια, με δύο strikeouts, στην ήττα των Los Angeles Angels με 3-1 από τους Arizona Diamondbacks.

Οι Angels έχασαν τέσσερα παιχνίδια στη σειρά για πρώτη φορά φέτος.