Μπέιζμπολ: Ο Μασατάκα Γιοσίντα πετυχαίνει το 8ο homer και οι Red Sox κατατροπώνουν τους Twins

Ο Μασατάκα Γιοσίντα πέτυχε το όγδοο χόουμ ραν με ένα εξαιρετικό 3-5 την Τρίτη και βοήθησε τους Μπόστον Ρεντ Σοξ να νικήσουν με 10-4 τους Μινεσότα Τουίνς και να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους σε έξι παιχνίδια.

Ο Ιάπωνας outfielder σημείωσε τρία ράνκινγκ και σκόραρε τρεις φορές στο Target Field, ενώ ο δεύτερος baseman των Red Sox, Christian Arroyo, έβγαλε πέντε άουτ και σημείωσε τέσσερις ράνκινγκ, αφού μπήκε στη σύνθεση αργά στο παιχνίδι.

Ο Μασατάκα Γιοσίντα των Boston Red Sox χτυπά ένα μονό RBI infield στο έβδομο inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Minnesota Twins στο Target Field στη Μινεάπολη της Μινεσότα στις 20 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Yoshida έκανε το 5-0 με το RBI infield single του στο έβδομο inning, και στη συνέχεια εκτόξευσε ένα home run δύο ρανς στο επόμενο inning για το 10-0.

Το πρώην αστέρι των Orix Buffaloes έστειλε την πρώτη του ρίψη από τον δεξιόχειρα Oliver Ortega σε απόσταση 136 μέτρων (447 πόδια) στη δεύτερη βάση πίσω από το δεξί κέντρο της περιοχής.

“Το πέτυχα σωστά με την πρώτη ρίψη”, δήλωσε ο Γιοσίντα. “Αν την ευθυγραμμίσω έντονα αριστερά ή δεξιά του κέντρου, σημαίνει ότι έχω καλό χτύπημα. Ήταν κοντά στο καλύτερο αποτέλεσμά μου.

Ο Masataka Yoshida των Boston Red Sox πετυχαίνει ένα home run δύο ρανς στο όγδοο inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Minnesota Twins στο Target Field στη Μινεάπολη της Μινεσότα στις 20 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Masataka Yoshida των Boston Red Sox δέχεται συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του στον πάγκο μετά από ένα two-run home run στο όγδοο inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Minnesota Twins στο Target Field στη Μινεάπολη της Μινεσότα, στις 20 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Σε ένα άλλο παιχνίδι του MLB, ο Yusei Kikuchi έπαιξε έξι shutout innings με δύο χτυπήματα και έξι strikeouts, αλλά δεν έπαιξε στη νίκη των Toronto Blue Jays με 2-0 επί των Miami Marlins.

Ο Shohei Ohtani, παίκτης της εβδομάδας της Αμερικανικής Λίγκας, ήταν ο καθορισμένος χίτερ για τους Los Angeles Angels, με ρεκόρ 0 στα 4, στην ήττα με 2-0 από τους Los Angeles Dodgers, η οποία έβαλε τέλος στο σερί των 15 χτυπημάτων του.

Ο αμφίδρομος σταρ αναμένεται να ξεκινήσει στο λοφίσκο εναντίον των Ντότζερς στο στάδιο Angel Stadium την Τετάρτη.