Μπέιζμπολ: Ο Ντάρβις υπέστη την 7η ήττα από τους Πειρατές

Ο πίτσερ των Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Γιου Ντάρβις, υπέστη την έβδομη ήττα του, αφού δέχτηκε επτά ρανς σε 4-1/3 λεπτά στην ήττα με 8-4 από τους Πίτσμπουργκ Πίρατς τη Δευτέρα.

Ο Darvish (7-7) επέτρεψε οκτώ χτυπήματα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων home runs, τα δύο από αυτά από τον Carlos Santana, αφήνοντας το ανάχωμα με 7-1 στο Petco Park.

Ο Yu Darvish των San Diego Padres ρίχνει εναντίον των Pittsburgh Pirates στο Petco Park στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια στις 24 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κόφι Ανάν, δήλωσε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να ζητηθεί η βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά ότι πρόκειται για μια καλή λύση.

Ο Λιόβερ Πεγκέρο των Πειρατών πέτυχε επίσης ένα χτύπημα δύο ρανς στο τέταρτο ιννινγκ και τελείωσε με τρία ρανς υποστήριξης.

Ο βετεράνος δεξιός παίκτης έκανε τρεις περιπάτους και τρία strikeouts σε μια προσπάθεια 85 πίτς.

Μια κούκλα με κουκλάκια του pitcher των San Diego Padres Yu Darvish απεικονίζεται στο Petco Park στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια στις 24 Ιουλίου 2023. Οι κούκλες μοιράστηκαν στους θεατές πριν από το σημερινό παιχνίδι με τους Pittsburgh Pirates ( WeLoveSports).

Στο Target Field της Μινεάπολης, ο Kenta Maeda περιόρισε τους Seattle Mariners σε ένα run με οκτώ strikeouts σε 6-1/3 innings. Οι Minnesota Twins κέρδισαν 4-3 σε 10 innings για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.